Alla inlägg den 8 februari 2017

Av Niclas Bernhardsson - 8 februari 2017 22:21

Hyfsat lugnt idag men det måste bli så dagen efter en ganska hård träningsdag. Eller iaf löpbandsintervaller. 

På skolan körde jag lite bålstyrka och när man är med och kör med varje klass så börjar det också att kännas. Så idag fuskade jag liiite på två övningar. Det var för övrigt inga bålövningar utan mer armträning och det behöver man ju inte överdriva! :-)

Hursomhelst så har magen fått sig en rejäl dust efter 8 klasser hittills. Pust! Eller är det 9 stycken förresten.... Nåja, lite mör börjar man bli. Och idag var det Core och när bakre låren skulle kopplas in ville de börja krampa så jag fick avbryta några gånger och stretcha. Och magen ja... Den kändes idag. Men jag körde inte slut på mig. Och jag hann med några längder i bassängen innan också. 600 meter blev det. Bättre än inget. Jag läste i en riktigt tjock simbok igår och den var nog mest för de värsta av simnördar för det handlade om typ allt om simningens historia men kanske mindre om effektiv simteknik. Men jag provade iaf det jag hittade. Jag skummade iaf igenom den och stannade när det verkade vara lite teknik. Jag vet inte riktigt hur det gick men det kändes iaf bra. Tiderna får jag kika på sen. 

Väl hemma så kunde jag inte hålla mig från att hoppa upp på cykeln och Ullis hade hittat en fin och lätt bana. Rätt trist dock för det hände typ ingenting på den. Bara stora feta bilar som körde om en. Det var from "over there"! Men snittet blev bra trots att jag endast försökte ligga i zon 1, typ siktade mot 65% av maxpuls. Tror jag lyckades rätt bra. Snittet blev 34,2 km/h och pulsen blev just 65%! :-D

Nu väntar fjärde duschen idag då... Ciao! Eller skall vi säga Bye bye! 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards