Alla inlägg den 16 maj 2021

Av Niclas Bernhardsson - 16 maj 2021 23:00

Söndag morgon och vi hann inte med någon träning innan vi skulle iväg mot stan. Felix skulle titta på lägenhet på Söder och vi behövde även kolla garderoben till Jockes begravning. Sen hade visst Ullis haft kontakt med sin syrra Lossan och skulle överlämna lite saker till deras mamma. Det var alltså några saker som behövde fixas. Vi kommer iväg i rätt bra tid och vi landar först i Kungens kurva och Felix och jag går och köper till Tim och Ullis går in på H&M. Vi koller även lite padelracketar och de var dyrare än jag trodde. En koll på internet och jag ser att man tjänar typ 550 kronor om man beställer och vi smiter ut från sportaffären. Vi hann även en sväng och kolla köksutrustning på Elgiganten men även där svar det vara i fullbredd och Felix skall ju bo i en liten etta med begränsat utrymme. En mäklare skulle även ringa under dagen samtidigt som Felix skulle kolla en annan lägenhet. Chanserna verkar ha ökat till nytt boende. Sen köpte jag en krok på Clas Ohlson och Ullis var tveksam. Efter det var det vidare färd mot Söder och efter en rejäl felkörning så var vi på plats och vi började med att gå en promenad till Bastard Burgers. Av en händelse så lyckades jag se en glimt av loggan genom ett buskage och både Felix och Ullis undrade vad som hade hänt med min syn då jag pekade mot ett annat ställe än vad de trodde. Nåja, på håll är min syn fortfarande rätt bra. Det är värre på nära håll. :-) På vägen såg vi förresten Hasse Aro som satt vid ett fik. 

Jag chockade och valde veganskt och jag försöker nu dra ned på kött av kanske kända anledningar. Ligger det ärftlighet bakom släktens hjärtproblem så skall man förstås leva sundare. Efter det så var det bara att promenera tillbaka och vänta in våran tid. Vi hann se ett gulligt fik på vägen och det kunde vi besöka efter visningen. Så går vi då in och vi förväntar oss att det endast skall vara en visning varje kvart så döm av vår förvåning när det är typ 10-12 personer i kö. Jag frågar om det inte är det bokade kösystemet som gäller och hon menar att det är det men hon verkar maxa rejält. Vi kommer dock in ungefär i rätt tid och den ser absolut bra ut och planlösningen är suverän. För första gången. Så ingenting pekar på att den inte kommer dra iväg. 

Vi stannar till lite på Ikea, på vägen hem, och Felix kollar lite på kök och tiden drar iväg. Väl hemma så är vi alla trötta och Ullis lägger sig och vilar lite men jag vågar inte. Vis av erfarenhet så känner jag att det kommer bli en rejält tupplur så snart är vi iväg och skall plocka kontroller. Vi har ett gäng kvar i Västerljung och de ligger inte så strategiskt utan man får gå tillbaka typ samma väg eller gena och gå stora vägen. Vi plockar dem iaf och både är lite trötta så på slutet så gick jag en hel del på appen och genade rejält. Återigen rätt tuff terräng och det är klart svårare än förra gången. Så alla kontroller klara även i Västerljung och nu är det endast en kvar. Egentligen hade vi tänkt att spara den till en cykeltur eller en långpromenad men vi bestämde oss för att ta den också. Vi ställde bilen vid Åda och nu blev det ju en busenkel och kort promenad. Men vad ser vi? Det kommer en bil mot kontrollen och den vänder vid kontrollen och frågan är varför? Hade de varit och kolla på runstenarna eller var det en ovanligt lat aktion för att ta den sista kontrollen? Vi kände oss ju lata som ställde bilen vid Åda men det här skulle ju vara lite väl mycket. Frågan är om de ens kunde se bokstaven men det är mycket möjligt. Nåja, nu har vi tagit alla kontroller och nu blir det lite vanlig träning igen. Men det var en bra start för mig och jag tyckte det var kul.

Sen tittade vi på slutet av the Sounds och den var helt okej men skulle jag rekommendera den? Nja, jag vet inte. Om det till exempel stod mellan the Sounds och Snöänglar så hade jag valt Snöänglar, trots att den sistnämnda är rätt tung och jobbig.

   

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards