Alla inlägg den 3 september 2021

Av Niclas Bernhardsson - 3 september 2021 23:00

Fredag och det känns skönt då jag stressat en hel del, den här veckan. Jag får ett mail som visar att tiotusen kronor måste in på skattekontot och det känns lite surt då jag dragit ned på Enklaresport och det ordentligt. Men jag planerar för det och det känns rätt bra. Jag måste dra ned på saker då jag jobbar heltid och att kränga saker tillhöra inte prio ett, numera. Jag drar ut på tiden på sista lektionen och jag får ett lite motsägelsefullt svar, om kursen. Jag visar ledningen men de kan inte heller tyda det. Tanken var att visa om det fanns möjlighet att missa någon lektion men svaret var som sagt var svårt att tyda. Det verkar som jag ändå kan vara med om jag gör det så bra jag kan.

Väl hemma så känner jag hur all stress skall brytas ned och det är fortsatt så att jag inte närmelsevis klarar motstånd på samma sätt som förut. Jag känner mig låg och jag går och lägger mig några timmar. 

Efteråt mår jag mycket bättre och det känns som livet kommer åter. Ullis tycker dock också att det är jobbigt att jag kan bli så låg och det är förstås tråkigt. För mig så är jag rätt avtrubbad, då jag mår dåligt, och kommer liksom inte ihåg allt. Det är som jag är en annan person och när jag mår bra igen så kommer jag knappt ihåg när jag mådde dåligt. Men Ullis kommer förstås ihåg det och det blir lite konstigt då vi har olika bilder av det. Eller olika starka bilder. 

Det var hursomhelst välbehövligt med vila och det var en skön kväll och vi tittade sen på över Atlanten. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards