Alla inlägg den 28 september 2021

Av Niclas Bernhardsson - 28 september 2021 23:00

Tisdag och som vanligt när jag klickar i kategorier, då jag bloggar, så ändrar jag inget utan det står endast Allmänt. Man vill ju klicka i träning också... Men nu är jag sjuk och det är som det är. Jag meddelar att jag inte är ledig imorgon utan sjukskrivningen får fortgå och det är surt, jag vill ju vara frisk nu och imorgon fyller man 50 år! FEMTIO ÅR!

Idag, alltså dagen innan jag alltid fyller år, så brukar också mamma ringa och säga grattis och jag gick på det varje gång. -Nej, mamma! Jag fyller inte idag, jag fyller imorgon. Det var dock namnsdagen hon gratulerade mig för och det blev en lite grej av det. Just namnet Lennart betyder dock mer än jag själv tänkt på. När man var ung var det bara ett fult namn men ju äldre jag blir ju mer hedrad har jag blivit för namnet kommer från min farfar som, i sin enkelhet, var den största man som man kunde vara. Han älskade sin fru så det gjorde ont i honom då hon led. Han var mer än så men ibland behöver man inte utmärka sig hela tiden för att vara något. 

I köket ligger det en ny härlig lapp från Ullis och det är nästan så jag tycker det är jobbigt att vara i centrum. Ullis tror dock att det mer handlar om att jag inte kan styra vad som kan hända men jag får slappna av och bara glida med. Min tanke är egentligen mer att jag inte är värd en massa ansträngningar men när de jag älskar allra mest av allt vill göra något så får man bara finna sig i stunden! :-)

Jag är fortsatt förkyld och jag blir irriterad på mig själv att jag inte lyssnade tidigare på kroppen. Alltför många gånger så har jag gått för länge och den här gången borde jag reagerat snabbare. 

Jag försöker läsa lite men jag saknar fortfarande en bok men det verkar som en kollega kan ha den, bara hoppas. Dock inget svar ännu så jag är återigen på henne och frågar. 

När Ullis kommer hem blir det lite mat och sen får jag välja film. Jag har hittat någon serie som visst skall vara riktigt bra men frågan är om Ullis står ut med den. Den heter Squid Game och är någon variant på Hunger games. Ullis lovar att börja titta men kan inte lova mer än så. 

Den börjar väldigt förklarande och nästan lite stereotypiskt men jag är ändå fast. Man förstår att huvudpersonen är en looser och allt han gör blir fel. Tyvärr är han nästan för dum så man blir nästan galen i soffan. Efter en inledning där man får följa honom så går det rätt snabbt och sen tar det hela en vändning och det snabbt. Nu var man helt fast och det är makabert och känsligt på samma gång. Fastän det är våldsamt så kan vi inte sluta titta och det är riktigt bra. Det blir fyra avsnitt i följd och timmarna gick. 

Den gamla kollegan svarar att hon har boken och vi bestämmer att hon skall ta med den till jobbet och min tanke var att en annan kollega skulle ta med sig den hem men det spack. Den andra kollegan skulle vara hemma imorgon men vi skulle väl lösa det på något sätt och jag måste ju ha boken. Sitta i en bil borde jag ju orka med. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards