Alla inlägg den 12 september 2021

Av Niclas Bernhardsson - 12 september 2021 23:30

Lördag morgon och det var skönt att sova ut. Men snart var jag uppe och fixade en massa saker och snart hade jag och Felix monterat in kylskåpet. Dock glömde vi skyddsplasten under men det gick ju att lösa efteråt. 

Sen provar vi att montera in diskmaskinen under provgolvet men det är tveksamt. Vi bestämmer nog att vi kör på ett tag till och eventuellt provar jag att slipa om vi hittar en bra slip som inte dammar så mycket. 

När Ullis kommer hem så åker vi ut till vårat paradis Stensund och fikade lite. Tyvärr (?) hade jag inga badkläder med så jag fick skippa badet eller beslutet hur jag skulle göra. Tanken fanns dock där. 

Sen gick jag och Ullis en promenad på några kilometer och efter det blev det god mat och lite teve. 

Söndagen och nu började jag att bli lite stressad över kommande vecka. På något sätt så vill de ha en uppgift på nya universitetet redan på onsdag och det känns omöjligt. Jag valde att fortsätta köra orientering under veckan och sen vet jag inte vad jag fick för mig när jag gjorde kommande teoriuppgift. Den skall handla om utmaningar och vem vet bättre om det än jag! Jag började skissa och material fanns i överflöd men det skall ju helst bli snyggt också. Mina kråkfötter kunde jag knappt tyda men när jag skulle jag hinna finslipa på det. Bilder bör man ju ha också och det gick en hel del timmar till det. Jag hann läsa lite om genus imorse i alla fall. Det skall min uppgift på onsdag handla om. 

Sen drog vi till Stenhammar, i Flen, för att lyssna på Flen världsorkester där en gammal kollega spelar. Vi var kollegor under ett halvår och han är för jäklig med musik. Det är för övrigt kungens favoritband och det är kungen själv som bjudit in bandet. 

Vi kom dit lite sent men kom in precis lagom för att höra kungen hålla sitt öppningstal och snart var det då dags. 

Bandet var riktigt bra och man fick njuta i ungefär en timme och när sista tonen dog ut så började det att droppa från himlen och snart började det ösa ned. 

Hem och Felix höll fortfarande på med sin bil och jag hjälpte honom lite men han hade gjort typ allt själv. Lite hjälp innan vi åkte fick han dock då några bultar satt fast. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards