Alla inlägg den 22 september 2021

Av Niclas Bernhardsson - 22 september 2021 23:00

Onsdag och nu var det dags att ha den absolut sista föreläsningen där jag tar upp mina egna utmaningar i livet. Tyvärr var det lite väl dåligt ljus men det är väl inte hela världen. Även den här klassen tyckte den var bra och nu har jag fått en rejäl boost. Det handlar ändå om mitt liv och det är först nu jag kan titta tillbaka på min egen barndom med glädje. Jag har ju hela tiden förträngt den delen. Så det var nog nyttigt för mig med. 

På skolan så känner jag att mina magmuskler fortfarande är helt förstörda så jag får boka av kvällens core-pass också. Det märks när man skall visa eleverna saker och det går bara inte. Det är som att det är en spärr då jag inte litar på att magmusklerna fungerar och de behövs sannerligen i många moment. 

På natten så vaknade jag flera gånger av att jag hade svårt att andas och det kan vara en kombination av en liten höstförkylning samt en biverkning av medicinen jag precis börjat att ta. Den som skall få bort extraslagen. En relativt vanlig biverkning är yrsel och andnöd men det är oftast övergående. Så jag får väl stå ut. 

På kvällen så verkar det som om Hjärt-Lungfonden har lagt ut något om mig och Ullis och jag hinner knappt titta på det först. Sen kikar jag och det gillas och delas för fullt och det är nästan överväldigande, så kul! Jag får även veta att Södermanlands Nyheter skall lägga ut reportage om mig och Hjärt-Lungfondenloppet på lördag. Dock så vill jag få kolla texten innan då det blev så fel sist när de gjorde reportage om Enklaresport och min försäljning till en viss person. Mitt företag skulle vara i fokus och så skulle det bara nämnas en viss detalj, nu blev fokuset det omvända och jag kände mig så blåst. 

Ullis och jag körde en helkväll framför teven och nu tycker vi att "Det som göms i snö" börjar ta sig. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards