Alla inlägg den 29 september 2021

Av Niclas Bernhardsson - 29 september 2021 23:00

Ja, vad skall man säga och var skall man börja. Från start givetvis! :-)

Jag började av att jag blev väckt av älsklingen och jag kom upp till ett dignande frukostbord - wow! På något sätt så hade jag inte förväntat mig någonting utan insamlingen har liksom varit fokus men även förstått min egen familj ändå vill uppvakta mig på tradionellt vis. Sen går jag och blir sjuuuk! :-0 Så irriterande och min lediga dag blev istället fortsatt sjukskrivning. 

Jag orkar inte få i mig så jättemycket men jag det är fint dukat och heliumballonger med 50 och allt. 

Sen fortsätter det hela tiden med god fika och sen är det mat från Stadshotellet. Först goda räkmackor och det är supergott, kanske lite väl krämiga om man skall vara riktigt ärlig.

Sen var det tänkt att vi skulle på massage och Ullis skulle då samtidigt klippa sig. Så jag pluggade lite istället. 

När hon var tillbaka så satte vi oss i bilen för att hämta studentboken. Kollegan var snäll och gick och mötte upp oss så slapp jag gå ut ur bilen. Eller rättare sagt så slapp Ullis det för jag är ju sjuk. Boken ser ut att vara i riktigt bra skick och vi hinner byta några ord innan vi beger oss hemåt. Sjukt tjock bok så hur jag skall hinna läsa den tills själva uppgiften blir en annan fråga. 

Väl hemma så är det fortsatt lite filmserie och sedan peppar jag Ullis att träna lite och jag pluggar lite till. Sen, efter duschen, så åker hon och hämtar maten och jag fixar lite med dukningen. 

Vi ätar gott och Ullis valde nog rätt då hon tog hälleflundran. Min, och Tims, ryggbiff var god men den var inte magisk. Det alkoholfria vinet var tyvärr ingen höjdare så den borde man skriva upp så man inte tar samma någon gång. Fast oavsett så gjorde det inte så mycket för allt var så himla fint och till efterrätten kom det an massa fina presenter och det var så uttänkt och bra! Saker som jag inte ens visste att jag ville ha men som blev så rätt! 

En iPad, Airpods, Airtags och träningsklocka. Så himla glad! Tack så himla mycket!

Och insamlingen börjar ta slut och vi närmade oss 18000 och då lägger Ullis in 200 kronor så att vi skall nå 18 000 och målet var från början 10 000 kronor. Bara det kändes lite väl pretentiöst då jag höjde från standardsiffran 1 750 kronor. Någon på facebook skrev att 20 000 är nära och jag blev lite sur, jag vill inte att det skall avslutas med en känsla att inte riktigt ha lyckas men försökte ignorera det! ;-) 

Sen sträcksåg vi klart hela serien och allt var perfekt till sista scenen men även den, när man fått smälta den lite, kändes rätt. 

I sängen så låg jag och kollade igenom alla grattishälsningar och precis innan klockan slår midnatt så plingar det till i insamlingen och det är Tim som tjoffade dit hela 2 000 kronor! Men, Tim! Jag sprang upp men det är så typiskt honom. Så snäll och han är en förebild på det sättet. Samtidigt som jag ville säga att det inte var okej så var det ju verkligen det. Han ville verkligen att vi skulle nå upp till 20 000 kronor och nu gjorde vi det. Stort, tack Tim!

Som tack för allt så verkar även han ha blivit smittad så nu är nog 75 % i familjen sjuka. Felix insjuknade för några dagar sedan men Ullis verkar tåla allt! :-0 Hon som verkligen legat i skottlinjen! 

Stort tack till min kära familj som gjort min dag, och vecka, samt förstås till alla som gratulerat och som deltagit i min insamling! :-)

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards