Alla inlägg den 26 september 2021

Av Niclas Bernhardsson - 26 september 2021 23:00

Söndag och idag var det ju Hjärt-Lungfondenloppet och jag var nog ännu mer förkyld... :-(

Men vi bestämde oss för att jag nog ändå skulle visa upp mig så Ullis sprang ned till Trosa och jag slängde upp cykeln på cykelstället och åkte ned. 
Där, på plats, var det faktiskt en familj med två små barn som ville vara med och vi som inte gjort något event av det men det stod ju i tidningen så det var kul. Putte och Lena kommer också och så ser vi Ullis pappa och hans fru Mona och det var ju kul. De hade också läst om det och trodde väl att det kanske skulle bli ett stort event av det.

Snart kommer Ullis och alla börja springa och mamman och småtjejerna skulle bara följa med en liten bit så vi körde förstås lite långsammare då. Själv rullade jag lite lätt på cykeln och förstås på lite avstånd.

Väl tillbaka på banan så avslutade vi med ett hjärta på gräsmattan och jag blev lite besviken då det blev taggigt men förstår nu, efter att ha sett Ullis bild, att min Runkeeper laggade lite.

Jag sade skämtsamt att "jag hade ett jobb, ett jobb!"

Sen hem och nu var det i princip stillhet som gällde men Rosie kom förbi och tog en kopp kaffe i paviljongen och vi bjöd på årets första smakprov av musten. Den var riktigt god men nog lite sötare än vanligt.

Jag hann ta covidtest också och de hörde hur jag nös efter att ha snurrat runt pinnen i näsan. Sen gick det fort och det tog inte många sekunder innan det kom ett tydligt streck och det blev bara tydligare och tydligare - skönt! Jag var egentligen inte orolig men är ändå besviken att jag blivit förkyld och kan inte riktigt komma på när jag fick det. Jag tycker att jag varit duktig och det här är första gången jag testar mig för när det varit något så har alla andra i familjen testat sig så jag har sluppit. :-)
Sen hann vi med att gratulera Lina och Viktor också. Tyvärr var jag inte lika snäll när det var biljardmatch och jag visade att gammal är äldst! ;-) 

Just ja! Jag hann även se reportaget om mig och det är inte konstigt att folk frågar hur det är. Men jag är fanatiskt övertygad om att komma tillbaka och tävla på en rätt hög nivå. :-)


   


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards