Alla inlägg den 4 februari 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 4 feb 23:00

Söndag och idag drog vi till Stockholm då vi tänkte leverera ett bord till Felix och samtidigt besöka Camilla Hamids fik. Vad det heter visste jag inte förrän vi kom dit.

Ullis och jag packade bilen och sedan åkte vi till Felix. 
Väl framme så inser vi att det inte finns någon parkeringsplats så vi tog upp Felix och åkte mot fiket eller rättare sagt till en parkeringsplats så att det skulle bli en bra promenad dit och tillbaka. 
Det slutade med att vi fick runt en halvmil, om jag inte minns helt fel. 
Vi traskade på och lite småkallt men vi försökte hålla ett bra tempo men träningsvärken hade kommit från gårdagen. Jisses! Jag har en lång väg till Ironman men jag satsar! Än så länge så är målet fortfarande personligt rekord.

Först åt vi dock på Bastard Burgers och fortsatte sedan promenaden.

När vi kommer fram till fiket så ser vi att det är två köer och den ena är för att fika där på plats och det var nog två sällskap före men tyvärr inte många platser där inne. Vi funderade lite men vi kom överens om att vänta och det blev nog en kvart där ute i kylan. 
Sen kom vi då in och jag frågade om det fanns något veganskt alternativ och då vänder sig Camilla själv om och svarar att de hade de tyvärr inte ännu. Lite skumt då man precis sett henne på teve.

Felix fick nöja sig med lite kaffe men Ullis och jag blev helt blowned away! Wow! Det övar liksom kalas i hela munnen och normalt så kan man nästan bli sur då det är slut men det var som smaken levde kvar i flera timmar. Så gott!!

Efter fikat så traskade vi hemåt och sedan ringde jag upp Felix granne som haft ett paket utanför dörren i flera veckor. Tänk om det jämt honom något! tänkte vi.

Han blev superglad att det fanns sådana människor som brydde sig men han var utomlands och skulle hem om några dagar.

Vi slängde sedan lite kartonger med Felix och tackade sedan för oss.

På vägen hem så hoppade vi in på Ikea och köpte några extra hyllplan till. 
Vi tog det sedan lite lugnt och jag fixade med biblioteket. 
   

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards