Alla inlägg den 14 april 2024

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 14 april 23:00

Söndag och vi vaknade rätt sent, ja i alla fall jag. Ullis hade tagit kaffe i biblioteket så jag satte på några koppar i den vanliga bryggaren. Lite morgonteve och sedan pluggade jag en stund. I övrigt så bestämde vi oss för att skjuta upp starten i Ironman till nästa år. Ullis låg väl egentligen bättre till än vad jag gjorde och när hon var säker så var det förstås ännu enklare för mig att bestämma mig. Planen var att jag skulle göra ett allvarligt försök att köra på men med tanke på att jag har så mycket att göra så är chansen nästan obefintlig till att göra mig själv rättvisa. Det är alltför stor risk för ännu ett bakslag helt enkelt. Det var faktiskt rätt skönt när beslutet var taget. Det var dock lite bökigt att få till det i datorn men till slut löste vi det. Mitt i allt så börjar batteriet ta slut och jag får springa efter en sladd. På den förra datorn så hade man typ tio sekunder på sig så därför stressade jag som sjutton. 

Vi tog sedan en tur till Trosa för att kolla hur det ser ut vid värmeverket då vi skall lämna en nyckel där, imorgon bitti. Sedan fortsatte vi och hämtade ut sportdrycken från Umara. Den som vi skall ha till vårat lopp. Bara hoppas det räcker.

På Primetime räckte jag inte hela vägen på varken 20.00-quizet eller veckofinalen. I veckofinalen så tänkte jag för länge och åkte ut på fråga nio. Det var vad sveriges, de skrev faktiskt Sveriges, vanligaste jordmån var. Man kan väl tycka att man skall veta att Sverige skrivs med stor bokstav men sveriges med liten. Åtminstone då man håller i en frågesport. Hursomhelst kunde jag inte svaret men det var podsol. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards