Alla inlägg den 8 april 2024

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 april 23:00

Måndag morgon och det var bara att sätta sig in i nya jobbet och nu skulle jag följa en och samma elev. Därför kommer jag inte att skriva någonting om jobbet mer än att det blir spännande. 

Jag fick mail om att Umara ställer upp som sportdrycksleverantör och det är kul och även skönt att köra med samma som tidigare. Jag är ju dock väldigt involverad i Vitargo men det är dumt att bryta något som folk är vana vid. 


På eftermiddagen var det möte på gamla skolan och det tog en jäkla tid då en massa elever ville hälsa och det blev ett riktigt kramkalas! 

Sedan var det möte och det var mindre upplyftande då det var rejäla sparkrav och först tänkte jag inte så mycket på det utan det kändes mer som det brukar. Lite skrämselskott och så men snart landade det att det var på riktigt. 

Dock känns det bara som ett jäkla misslyckande och nu kommer det dras ned och sen, om några år, kommer det larmrapporter om att det är kris i skolan. Alla barn har rätt till likvärdig utbildning och det kommer absolut inte uppnås om man drar ned på en personal och slår ihop klasser för att spara pengar. 

Hursomhelst så kände jag rätt tydligt att jag behöver söka mig vidare och när sådana här saker händer så är det även behöriga lärare som också söker sig vidare. Det brukar bli sämre än vad det var tänkt och det är ju synd då skolan var inne i ett bra stim. 

Sedan hemåt och på kvällen så rök jag riktigt tidigt på Primetime och det var vad romarna kallade Medelhavet. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards