Alla inlägg den 4 april 2024

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 4 april 23:00

Torsdag och idag var det sista dagen på lovskolan. En hel del elever hade försvunnit och jag fick gå emellan lite då en engelsklärare blev själv med rätt många elever så mycket av tiden spenderade jag i klassrummet bredvid det där jag egentligen skulle vara. Funkade det med. Sen fick jag smita iväg för att träffa några kollegor då jag blivit erbjuden att vara kvar på den skola jag är nu. Det skulle innebära att jag skulle stötta upp några kollegor och det lät ju bättre att alltid veta vad jag skulle göra så jag sade ja. 

Det kändes dock lite som jag svek en massa barn som väntade att jag skulle komma tillbaka efter lovet men behövde jag bättre här så fick det vara så. 

På loppsidan så fick vi klartecken att TBOK, den lokala orienteringsklubben, skänker hela sju starter till Trosa Stadslopp och Trosa Stadshotell skulle ställa upp som vanligt. Riktigt skönt att den biten rullar på och sedan kom det bästa beskedet av alla - vi har fått igenom polistillståndet så nu är det bara att öppna upp anmälan men jag ville att datumet skulle vara någon dag framåt så man hade lite att längta till. Tror jag gick och ändrade till fredag natt. 

Jag gick sedan in och kollade så det såg rätt ut när man skulle betala. 

Vi avslutade med att kolla på Robinson. 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards