Alla inlägg den 10 april 2024

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 april 23:00

Onsdag och dagen började med att jag fotade av två böcker jag köpte igår, det glömde jag att skriva om i gårdagens blogg. 

Idag var det ungefär som igår på jobbet. Jag fick också meddelande om att ÖSP ville träffas nu på måndag under dagen men det är svårt för både mig och Tommy T som jag också ville ha med. Jag kontrade och frågade om det inte går att lösa med att vi själva tar kort på oss och sedan tar vi intervjun per telefon och det skulle fungera. Vad bra!

Sedan hemåt och Ullis undrar om vi inte skall fika även idag och har ett önskemål. Jag får hjärnsläpp och frågar någon elev och både eleven och en lärare till denna försöker förklara men jag får ändå inte in det. Till slut faller poletten ned då jag närmar mig fiket. 

Det blir fiket på bagaregatan som jag nu glömt bort namnet på. Jag är lite stressad då bussen snart skall gå men jag hinner gott och väl. Gott var även fikat men den jag valde till Ullis var ingen favorit. Den såg god ut men var visst inte det bästa hon ätit och jag kan intyga då jag tog en liten sked. Själv valde jag en klassisk prinsessbakelse. Sedan bokade jag in en ny besiktningstid och nu blev det nästa fredag. 

Hemma så var det tomt då Ullis jobbade över och jag tog mig några smörgåsar så länge och försökte plugga lite men det blev lite allt möjligt. Bland annat så höll jag på lite med en sponsor till TUBen och det var Trosa Äventyrspark som gärna var med, riktigt kul!

Jag försökte också ta tag i min uppgift som aldrig blir godkänd och det börjar kännas tröstlöst. Jag är ju van vid att bara slarva mig igenom alla kurser och nu kanske det inte går längre. Dock tycker jag att jag lärt mig mycket men det kanske inte är så konstigt då jag snart ägnat lite mycket tid som man egentligen skall göra till en kurs. Ha ha!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards