Alla inlägg den 2 april 2024

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 2 april 23:00

Tisdag och första dagen på lovskolan och idag skulle jag hålla till på svenskan. Det skulle jag egentligen gjort förra gången också men då styrdes det om. Då gjorde det inget då jag inte riktigt klickar med den läraren så jag kanske hoppades på samma sak igen. Nu är det ingen stor sak, ibland klickar man inte riktigt och det är inte så att vi är ovänner på något vis. 

Hursomhelst så drog vi igång och jag försökte sätta mig in i texterna de skulle jobba med och det var kul. Jag hjälpte till då och då. Allt gick bra. 

Däremellan hann jag läsa lite i en bok jag fick av Felix, den handlar om att få ett superminne och är skriven av förträfflige Jonas von Essen. På grund av boken så pratade jag lite om den på lunchen och berättade jag pluggade in 100 decimaler av pi men att de mesta nog är borta och jag fick testa och utan att ha tränat klarade jag 32 stycken om jag inte missminner mig. Det kändes otroligt. Så till nästa dag skulle jag klara lite mer. Tror det var 40 men jag kontrade med 50. Nåja, något sådant var det. Jag passade på att boka in en bilbesiktning också och tog fredag morgon vid 07.30 Då borde batteriet ha blivit uppladdat. 

Tisdag och det var samma upplägg som igår och man hoppade in ibland och hjälpte till. Jag hann även läsa lite i "minnesboken" av Jonas von Essen. Mycket intressant och man får sig en tankeställare om skolans upplägg är så smart där man i princip bara pluggar till nästa prov och inte följer upp. Jonas är ganska kritisk och tycker att man borde lära sig hur man kommer ihåg och inte bara typ plugga sista kvällen för då är det borta rätt snabbt.

Vädret sedan gjorde att vi fick ställa in vår öppna träning och absolut ingen protesterade för det var ett riktigt skitväder. Undrar om det var någon som var där och sprang. 

Ullis och jag tog i alla fall en sväng till Trosa för att handla. 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards