Alla inlägg den 2 juli 2023

Av Niclas Bernhardsson - 2 juli 2023 23:00

Söndag och det brukar ju vara så mycket tid men inte idag. Det var högt tempo från start då vi skulle ha ett försenat årsmöte för löparklubben och allt var inte klart. Sen ville jag få ordning på toaletten som krånglade och mitt nyfunna självförtroende som kom i och med Mensa gjorde att jag såg allting ännu bättre. Kanske vågade öppna mina vyer och snart hade jag en riktigt bra lösning på ett fel och såg direkt vad man kunde göra med ett annat. Voila! Kul när det funkar.

Sen var det städning och vi hann med en fika med Tomas och Rosie innan vi fortsatte och vi behövde ju träna också. 

Jag bytte hjul på Ullis cykel och snart satt vi och trampade. Det blev som vanligt en timme för mig men Ullis körde på lite hårdare och hon körde nog 50 minuter. 

Efter det var det lite bråttom att hinna duscha och sedan köpa lite fika samt fixa några små felaktigheter i verksamhetsrapporten. 

Sedan var det årsmöte och vi hade några på plats och några på länk. Det var skönt att få årsmötet ur världen men det var också kul att träffas igen. Det blir ju så mycket bättre då man får fler tankar och ideér. 

Efter årsmötet så blev det Bauhausgalan och det första man hör om är några miljöaktivister som sprungit in och förstört. Jag förstår absolut frustrationen men det är helt fel väg att gå. 

Sedan blev det sängen och nu blev det faktiskt gästsängen då ingen orkade bädda rent i sovrummet. Funkade det också men man hade visst blivit lite bortskämt med en riktigt bra säng. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards