Alla inlägg den 5 juli 2023

Av Niclas Bernhardsson - 5 juli 2023 23:00

Onsdag och jag hade bilen hemma så planen var att slänga lite sopor och ta hem husvagnen. Det skulle bli premiär för att dra husvagnen med nya bilen för vi körde faktiskt ut husvagnen det sista vi gjorde med gamla bilen. Nu är det ju i princip nästan identiska bilar i och för sig. Men ändå. 

Hursomhelst så packade jag in utsorterade böcker och lite annat skräp och åkte iväg. 

Jag slängde böckerna men blev lurad av den lilla trappan och kliver upp på den och slår i huvudet i taket på containerna. Aj! Så irriterande och jag märker att det kommer lite blod. 

Det går rätt smidigt, förutom missödet då, och snart är jag på väg mot Stensund. 

När jag kommer fram är det full aktivitet och de håller på att sätta upp ett gigantiskt tält med en stomme som får det mesta att se fjuttigt ut. Ni som varit med på bland annat Vasaloppet vet ju att de slänger upp något tältliknande vid både start och mål men det här var något i hästväg. Det är ju riksläger för frisksportarna och de räknar med runt tusen stycken. 

Jag börjar i alla fall att plocka ned tälet och det tar förstås lite tid men det går bra och efter runt två timmar är jag på väg att åka och allt ser bra ut. På våran plätt kommer det snart att vara fullt med husvagnar så det kändes som bra läger att dra iväg med vagnen. 

På vägen ut så möter jag förstås en husvagn och den skall igenom bommen så det blir lite trångt men jag vinklar ifrån vagnen lite snyggt. 

Sen är det bara att ta sig ut och hoppas att mötena man får inte är husvagnsekipage på dumma, smala ställen. Det är dock endast en handfull med bilar. 

Sen är det bara att backa in den på grusuppfarten och komma in och sen hann jag fixa till lite bättre uppfästning för rören i källaren. Jag tyckte det var lite klent först och det är ju bra om inte rören rör (!) på sig. 

På affären ringer Petri och han skulle komma förbi och plugga gasolen då han tagit bort pannan. Det vore ju kul att kunna laga mat på semestern. Jag skyndar mig hem och han fixar vad han skall göra. 

Idag blev det spaggeti och köttfärssås och det var riktigt gott. Som jag längtat. 

På kvällen så hann jag träna lite och jag valde att gå på lite tuffare idag och kämpade mig igenom en timme med Robopacern Coco som skulle ligger på 2,6 kilo per watt och jag fick kämpa idag. Ullis körde lite hemmafys. 

Vi avslutade med lite mys framför teven och sen hann jag sortera de sista av böckerna och det är skönt att det var klart innan vi åker iväg. 


På bilden ser man tältet torna upp sig... :-0

 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards