Alla inlägg den 13 juli 2023

Av Niclas Bernhardsson - 13 juli 2023 23:00

Torsdag och vi försökte komma igång rätt snabbt då det verkade bli lite regn senare. Någon timme cykling borde vi hinna med, tänkte vi. 

Efter lite god frukost och morgonstretch så satt vi då på cyklarna och det blev samma tur som sist men lite, lite längre. 
På vägen tillbaka så stannar vi och plojar lite vid en kyrka innan vi drar vidare och vid Evas kroppkakor så stannar vi till för lite lunch. 
Det är lite lyxigt att äta ute och det har blivit fler gånger än det var tänkt men det är ju så gott.

Vi rullade sedan hemåt och slappade lite i husvagnen. Ullis hade fastnat i en podd och då den var spännande så fastnade jag också lite i den. 
Jag läste också lite i en bok. 

Sen skulle vi äta och jag gick och diskade först men fick stå i en kö först och fick sedan en plats där kranen var dålig. Det tog evigheter att diska men sen fixade vi iordning lite god mat och slappade lite till innan vi krämgde på oss våtdräkterna. Nu var det sämre väder så vi var helt själva och vi tryckte fast våra foppatofflor bland några stenblock och gick ned i vattnet. Det lockade inte alls nu och var närmare metern höga vågor. 

Jag ser att jag endast har någon procent batteri kvar men jag får väl lägga till lite längd och tid sen.

Så var det dags och vilken chock. Man flyger som en vante men tyvärr så gjorde även flytbojen det. Den drog rakt över ryggen och armarna fastnade i den hela tiden. 
På vägen tillbaka så får jag vågorna rakt mot ansiktet, då jag bara tar lift åt ena hållet. Jag försöker men känner att det blir för stort hopp mot vad jag var van vid och går istället tillbaka åt ena hållet. 
Sen släpper jag flytbojen då den stör för mycket. Det blåste ju inåt så det var ju bara att hämta den sen vid stranden, tänkte jag.

Vi känner oss nöjda efter ett tag och går sedan ochc försöker hämta bojen och går upp och bort till stället där vi gick ned.

Hm, bara en sko kvar. 
Jag tar min enda sko och så går vi och duschar av både oss själva och våtdräkterna. 
Sen blev det lite häng i husvagnen och jag läste i min bok igen.

Vi gick ned och kollade på solnedgången och såg några uttrar bland stenblocken. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards