Alla inlägg den 29 juli 2023

Av Niclas Bernhardsson - 29 juli 2023 23:00

Lördag och vi hade väl tänkt att träna idag men vi hade ingen riktig plan och vi hade fått hintar om att Ullis pappa Christer och Mona kanske skulle komma. Vi låg rätt länge och drog oss och för min del var det en hemsk natt och mycket befogata med extra sömn. Jag vaknade flera gånger och hade panik då vänstra knät smärtade och det väldigt mycket. På smärtskalan var det ibland uppe i nivå nio av tio och jag knådade när det var som värst och lyckades halta ut, efter lång stund av stretch, till köket och tog smärtstillande och smörjde in mig med allt jag hittade. 

Sen försökte jag somna om men jag vaknade flera gånger och smörjde återigen in mig och nu provade jag någon kylande salva istället. Mot slutet av natten lugnade det ned sig och jag fick några timmars sömn. 

Riktigt groggy och öm i knät kände jag att det var omöjligt med träning idag men jag märkte att smärtan ändrade i karaktär då och då vilket gjorde att jag hade förhoppningar om att det skulle gå över fort. 

Vid frukosten, som blev lite senare än vanligt, så ringde Christer och vi bestämde att de skulle komma till oss först och sedan skulle vi ta oss till husvagnen för lite mat och fika. De ville bjuda oss på något ställe men vi kom överens om att det skulle bli kanon med potatissallad och lite rostbiff så skulle vi bjuda på något till kaffet. 

Jag hann även sortera lite böcker igen, då vi väntade.

De kom och vi satt och pratade lite under paviljongen och sedan gick Ullis och Mona och handlade eller försökte i alla fall. De fastnade visst i en hel del samtal och snart åkte jag och Christer bort till affären i varsin bil. 

De fortsatte att prata och snart hamnade även Christer i samtal och vi andra gick in och handlade. 

Till Stensund och vi åt gott och sedan blev det kaffe och kaka. Eller kaka i plural tyvärr, för mig. Jag älskar verkligen punschrullar. 

Nu hade knät börjat kännas bättre och det var ju skönt. Man blev ju lite orolig, faktiskt.

Det var trevliga och lite djupa samtal och sedan när Christer och Mona åkt så hade jag och Ullis tänkt att simma men var hade vi lagt våra våtdräkter? Hm, de låg visst hemma...

Vi gick ned till stranden då vi kanske skulle bada. Jag hör att det är några i närheten och byter snabbt om till badbyxor och vi går i. Det är lite kallt men ganska snabbt känns det riktigt skönt. 

Vi hoppar in i bilen och åker hem. 

Nu kändes det helt okej i knät men en vilodag vore nog inte helt fel och nu hade klockan dessutom tickat iväg. 

Vi åkte in till affären och köpte lite gott och väl hemma sorterade jag lite böcker igen. 

Avslutningsvis åt vi lite gott och spelade kort. Nu spelade bägge riktigt bra och jag vann precis. 

Till slut återstod bara att mysa ned i sängen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards