Alla inlägg den 17 juli 2023

Av Niclas Bernhardsson - 17 juli 2023 23:00

Måndag och idag var det packning och resa hem som gällde.

Först traskade vi dock ned till vattnet för ett morgondopp. Det var ruggigt skönt och det blev en skön kickstart. Sedan in i duschen och efter gick jag i morgonrocken och köpte smör och bröd och Ullis fixade kaffet. Skön start och vi stressade inte. 
Efter frukosten så började vi att plocka ihop allt och det är ju också ett projekt när vi har med oss så mycket. 
När vi checkat ut så började vi rulla men när vi såg köerna så backade vi och parkerade husvagnen. Det blev en fika istället och sedan började det vräka ned så det blev längre tid under taket.

Sen åkte vi ut och det var lite långsamt i någon kvart innan det släppte på. Vi hoppade in på Arontorps och där blev det förstås lite kroppkakor. Undrar om inte Arontorps slår Evas kroppkakor som dock gärna slår sig på bröstet om att vara godast. 
Vidare hemåt och rätt Som det var, när det vräkte ned, så ringer Felix och han säger att någon ringt och sagt att våran taklucka var öppen och vi svängde in i Oskarshamn och kollade. Det var ingen fara utan den var inte öppen men jag hade inte reglat den så den stod och slog lite och då den öppnas bakåt var det förstås ingen fara.

Vidate igen och nu blev nästa stopp Godisladan, eller vad det nu heter.

Nu började det bli lite segt och Ringarum blev nästa anhalt för en liten korv och energidryck. 

I bilen, på väg hemåt, så får vi en varning att adblue-nivån är kritisk och att bilen inte kommer kunna starta nästa gång man stannar. Ojdå! Vi är då nära Nyköpings bro så det blev ett lägligt stopp.

Iväg igen och snart hade man tryckt i sig allt godis och man började må dåligt, indrar om man någonsin lär sig?

Väl hemma så tog vi in det viktigaste och sedan blev det lite lugnt i soffan och jag läste lite i boken jag håller på med nu.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards