Alla inlägg den 21 augusti 2022

Av Niclas Bernhardsson - 21 augusti 2022 23:00

Söndag morgon och det kändes nästan som om man hade kört loppet självt. Nja, inte riktigt då men en klar stelhet kände man och det bara av att varit igång hela gårdagen och hejat. 

Några av de som kört såg riktigt fräscha ut och det låg ett nöjt och lågmält surr över frukosten. 

Efter att ha ätit klart så traskade vi nedåt till mässan och det blev återigen lite snack med Vitargo-Jeanette. Vi missade som vanligt Thomas men hann prata lite kort med honom igår kväll. 

Det blev som vanligt en sväng på mässan och det var en keps som liksom drog i Ullis. En skitcol keps men den kostade ju över 400 kronor. Jag peppade henne att köpa den och skulle hon tröttna på den så kunde jag "ärva" den. Hon såg ut som en riktig världsstjärna i den.

Efter ett tag hoppar vi in i bilen och åker sedan över till Färjestaden och tar oss ett dopp. Det är lite småkallt men bara lite. Perfekt simväder faktiskt. Sen går vi upp och när jag håller på och torkar mig så får Ullis upp en notis om att bilen är olåst och sen skriker hon att bakluckan är öppen men den vet jag att jag stängde. Jag får panik och struntar i ena strumpan och tokspringer mot bilen med hjärtat i halsgropen. När jag närmar mig så ser jag att en liknande Volvo, som vår, står bredvid oss med luckan öppen. 

Pust! Jag förklarar att jag fått panik och trodde att det var vår bil som hade luckan öppen men det visade sig senare att luckan var stängd men inte helt och därför hade den gett utslag på Ullis mobil. 

Efter att vi lugnat ned oss så åkter vi hemåt och med mat i magen så orkade vi rulla på ett tag. 

Det blev ett kort stopp vid Godishuset och alltför många godisar åkte ned i påsen. 

Snart mådde jag lite illa och man lovade sig själv att inte äta mer men efter typ en kvart var det som bortblåst. 

Väl hemma så åkte vi ut till Stensund för ett litet kvällsdopp, det var underbart. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards