Alla inlägg den 27 augusti 2022

Av Niclas Bernhardsson - 27 augusti 2022 23:00

Lördag morgon och efter lite frukost så ser Ullis att Safiren har öppet hus och varför inte gå bort. Det var visst goodie bags så vi valde att vänta lite så det inte skulle uppfattas "gamigt". Vi skrev upp oss på ett prova-på-pass och det var ett core-pass med Carina. Det skulle vara om en timme så vi gick hem och packade lite saker och gick sedan tillbaka. Nästan lite sena då vi fastnade i samtal.

På plats så märker vi att passet innan inte är klart och det är sjukt medryckande musik och vi dansade på som sjutton.

Riktigt roligt och vi var lite halvt uppvärmda från början.

Bra pass och efteråt så får vi höra att det finns platser på nästa pass och varför inte. Det blev med Carina igen och nu var det Nordic workout som är stationsträning. Tufft men kort. Kanske bra att starta lite försiktigt. 
Nu skall vi gå hem men vi bli återigen lockade till ett nytt pass och nu är det Yin-yoga. Det blir typ en kvarts skön stretching. 
Väl hemma så tog vi först en snabb kopp kaffe innan vi började fixa på både tomt och hus. 
Jag började fixa med källarfönstret och sedan körde jag en runda med gräsklipparen innan Tomas och Rosie kom förbi på en fika. 
Sen fortsatte jag med fönstret och nu var det dags för målning. 
Vi hoppade sedan upp på hojen och åkte ut till Stensund. Det blev lite snack med några på campingen men sedan gick vi in i husvagnen och Ullis var lite trött och ville vila. Nåja, jag lade mig också och snart sov vi som stockar. 
Idag var det riktigt skönt att bada och jag slängde återigen kläderna. Det blir en skönare känsla.

Tillbaka hemma så tittade vi på Allt för Sverige och vi ville titta på ett gammalt avsnitt där de var i Trosa och på Stensund. Vi hade pratat lite med en som hade bra koll och det var kul att hitta programmet. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards