Alla inlägg den 29 augusti 2022

Av Niclas Bernhardsson - 29 augusti 2022 23:00

Måndag och det var dags för en ny jobbvecka och lektionerna gick bra och efter sista mötet så småspringer jag till bussen och pratar samtidigt med Ullis. Jag ser att det kommer en helt annan buss, en sådan där liten typ skåpbil och jag säger att det är konstigt till Ullis. Jag har då ingen tanke på att det kan vara en annan linje så jag går på bussen och säger att det var en liten buss. Så rullade då bilen iväg och när vi närmar oss stan så svänger den istället ifrån och jag förstår att det är en annan linje och frågar chauffören om det finns något att göra då jag tagit fel buss. Han funderar och kommer på att jag att jag kan hoppa av och pekar på en annan buss och får den att stå kvar då jag springer över och hoppar på den. Den chauffören är redan sur att han ligger efter och han läser dessutom från en lapp och verkar vara ny på rutten. Hela tiden så får han också stanna då folk kommer springandes efter den. Jag har redan insett att jag missat den buss jag skulle åka hem med och får bara ställa in mig på nästa buss. 

På terminalen så går jag mot Espresso house och tar mig en kaffe och hinner snacka med både Johanna och flera elever. 

Det fanns ingen laktosfri mjölk så jag får vänta lite innan jag kan dricka och sen får jag även hälla ut lite så jag inte tar med mig för mycket kaffe på bussen. 

Ullis verkar visst ha fått skjutsat Tim och Cilla och vi bestämmer att jag skall fortsätta på bussen till Trosa så passar Ullis och jag på att äta då vi ändå är där. 

I Trosa så snackar jag med några elever som saknar mig och det är gulligt. Det kändes genuint och värmde verkligen i hjärtat. 

Vi åt sedan på La Piazza och det slutade med att vi åt varsin hamburgare och det smakade riktigt bra men rätt som det är får jag värsta magknipet men jag tror det sitter i från igår. 

Väl hemma så orkar vi inte göra någonting och kvällen bara gick. Tanken var att fixa upp en lampa, träna och kanske få upp en övervakningskamera men det får bli senare i veckan. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards