Alla inlägg den 4 februari 2022

Av Niclas Bernhardsson - 4 februari 2022 23:00

Fredag och idag fick jag skjuts av Manne, då Lasse var lite upptagen. Återigen var man på plats i ganska god tid så jag hann med lite kaffe men det var är ju en hel del att ta fram så jag gick en stund innan och fick även hjälp av lite elever. 

Sen var det återigen full fart och jag blev lika slut som vanligt då många elever utamanade sig själva och jag passade om de skulle fastna på bocken. Pust! :-)

Ullis hämtade och väl hemma så hade jag bokat upp mig på ett race men benen var inte alls så pigga så det var frågan om det var så smart att köra på. När vi skall starta så märker Ullis att hon inte har batteri i paddan och det strular med uppkopplingen på mobilen så vi avbryter och signar upp oss på nästa timma istället. 

Jag försöker att fixa lite hemma men tiden går rätt fort och snart är vi på sadlarna igen. Starten går och jag är hyfsat långt framme och trycker lite men det är gele i benen. 

Jag får kämpa för att ligga runt plats 600 men plockar hela tiden. Det är dock endast runt 1300-1400 med så det är ingen kanoninsats, än så länge. Vid ungefär hälften så har vi avverkat en riktigt tuff stigning och jag är nu på plats 520 där jag tappar kedjan och det är när jag skall växla upp och snart står jag still samtidigt som jag hoppat av cykeln och bara försöker få på kedjan. Fy bubban, jag är helt svart och kletar av mig på byxorna och försöker komma igång igen. Det gick hyfsat fort men nu ligger jag på runt 590:e plats. Nedför känns det lite menlöst att trycka på så jag vilar lite och försöker jobba när vi är nere. Nu är det relativt högt tryck på pedalerna och målet närmar sig hela tiden. 

Spurt och nu lyckas jag hålla mig lite längre men återigen så kryper mjölksyran på och jag tappade några stycken men det var helt okej. Jag kom nog runt plats 514, om jag inte minns helt fel. Av någon anledning så visas inte slutresultatet efter utan man får typ ha koll på sin placering precis innan man åker över mållinjen. 

Absolut inte lika slut som sist och det visade snittwatten också men det blev ändå hårdare än planerat. 

Sen tittade vi lite på teve och softade lite. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards