Alla inlägg den 2 februari 2022

Av Niclas Bernhardsson - 2 februari 2022 23:00

Onsdag och idag blev jag kvar på skolan och läste in mig på lite texter, annars var tanken att åka hem och läsa men nu hade jag ingen skjuts. Jag väntade in Ullis och när vi var hemma så blev det lite mat och sen var det bara att tagga till då det väntades cykelrace. Dock var det fortfarande lite sega ben och Ullis hade ett tufft cykelpass igår. Man kanske helt enkelt blev tvungen att hålla igen lite. 

Som vanligt var vi lite sena och Ullis hade svårt att avsluta ett samtal men hennes race startade visst två minuter efter så det var inte hela världen. 

När jag knappade in mig så var det en dryg minut till start men jag verkade komma rätt långt fram så det var väl inte massvis med folk, tänkte jag. 

Loppet startar och helt klart är motståndet lite värre än sist och jag trycker på lite grand för att skaffa mig en bättre position. Lite lugnare än sist och snart är jag runt plats 300 och det krymper hela tiden så sakteliga och jag tror det mer handlar om att folk där framme tappade. 

Till slut så är man i klungan och det är för långt fram och man får finna sig i att bara vara där och se till så att man inte tappade suget. 

Spurten var nära och när det var runt 300 meter kvar kan jag inte hålla mig utan trycker max men snart sprutar mjölksyran och det blir en klen spurt och jag blir omåkt av 6-7 stycken och det blir en riktigt dålig avslutning. 

Jag kommer inte ihåg placeringen men jag fick lite under 33 minuter och sträckan var 23,2 km. Man fick dock kämpa lite innan tiden började ticka också men så är det ibland. 

Jag avslutade med några minuter lugn körning på en annan bana. 

Sen blev det dusch och en tur till affären innan vi fastnade framför teven. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards