Direktlänk till inlägg 20 juli 2023

Fika i Paradiset

Av Niclas Bernhardsson - 20 juli 2023 23:00

Torsdag och idag var tanken att vi skulle ut till Stensund för att sätta upp förtältet. Det skulle nog bli regn så vi försökte komma ut rätt snabbt. Först skulle jag dock skicka iväg en bok som någon ville köpa. 

Efter frukost så kom vi iväg och precis när vi lämnat boken på posten och rullat iväg så hör Rosie av sig och undrar om vi vill fika och det vill vi förstås. Vi förklarar att vi måste ut till Stensund men det gjorde ingenting att vi fikade där. Tvärtom kanske. Vi vände och köpte lite fika och sen åkte vi ut. 

Vi rullade in och parkerade och började förbereda för att få upp tältet. Snart kom då Rosie och Tomas och vi fikade gott och sedan fick jag hjälp av Tomas med tältet. Såg att några skruvar gett upp så jag körde lite gorillatejp provisoriskt så får jag beställa nya. 

När Tomas och Rosie åkt så fortsatte jag att få till det sista och det blev riktigt bra och vi passade på att äta lite i husvagnen. Det blev lite sill och potatis. 

Väl hemma så var vi bara tvungna att sträcka ut i sängen och man somnade förstås. Jag tror att jag vaknade av att Ullis fick ett samtal. 

Sen sorterade jag lite böcker och det börjar verkligen bli fullt i källaren. Jag måste nog tänka om lite och använda det andra garaget också. Det tvärs över gatan. 

Mot kvällen började vi få lite panik och skulle det bli någon träning så var vi tvungna att börja och det direkt. 

Vi hoppade upp på cyklarna och Ullis körde ett tufft bergspass och jag körde mitt tvåtimmars-pass. Det var rätt trist och under lång tid blev det något knas så alla andra cyklister försvann runt mig. Men det gjorde egentligen inte så mycket då jag hade ett eget pass och det viktigaste var effekten. 

Dusch och sedan lite teve. Jag tittade klart på filmen På västfronten inget nytt. Den var rätt hemsk men vara ändå bra då man ser hur jäkla meningslöst krig är och vad utsatt man är om man sätter all makt i händerna på enstaka personer. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards