Direktlänk till inlägg 27 juli 2023

Långcykling

Av Niclas Bernhardsson - 27 juli 2023 23:00

Torsdag och idag hade vi bokat en cykeltur med Peter Jansson och Ullis och jag kom upp i rätt bra tid och fixade med både frukost, cyklar och energi. 

Klockan 09.00 var vi på plats vid OKQ8 och snart rullade vi iväg. Helt okej väder men kanske lite blåsigt. 

Ganska omgående så märker vi att Peter verkar ruggigt stark och vi stannar och pratar ihop oss om att Peter kan köra på om han vill. Själv så känner jag mig lite trött men det har ju hänt förr att jag överpresterar på lopp men det kändes sannerligen inte så himla upplyftande. 

Ullis och jag kör på och jag känner mig ändå hyfsat stark och det var motvind en bra bit till Nyköping. Vi stannar flera gånger och sträcker på både ben och nackar. 

Vi blir omkörda av Peter som tog en extra sväng i Nyköping och han verkade fortsatt stark. 

Nu hade vi vind i ryggen och då och då låg jag ned i tempoställning. Mot Trosarondellen och vidare mot Trosa innan vi körde mot Vagnhärad. Det gick fortsatt bra och vi hade vaknat till ordentligt. Nu mot Järna och relativt snart möter vi Peter Jansson som vänt.

Mot Saltå kvarn och på vägen möter vi Minna som också är ute på en långrunda. Vi vänder snart och passar på att trycka i oss energi. 

Nu känner vi att det får räcka och beger oss hemåt och nu ser vi Minna som pausar och vi stannar till då vi tror att hon fått punka men det var visst annat som låg bakom stoppet. Vi pratar lite grand innan vi kör vidare och det blir bra fart i nedförsbacken.

Sista biten och det är skönt att komma hem. När jag sitter och pustar ut så piper klockan över hög puls och det märks att man tagit ut sig. 

Det blev 12 mil och vi hade velat kört längre men jag tror på totalmängden och den har varit helt okej, tycker jag. 

Sen blev vi sugna på att försöka byta ytterdörr och när vi lossat på den som satt uppe och packat upp den nya så märkte vi att de inte var helt identiska som vi först trodde. Vi hade tänkt att bara byta själva dörren så det här blev ett onödigt experiment och det var bara att byta tillbaka igen. 

Vi avslutade med att spela kortspelet golf igen och nu fick jag min revansch men det var sannerligen på håret och jag vann med tre ynka poäng.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards