Direktlänk till inlägg 28 juli 2023

Tuff löpning

Av Niclas Bernhardsson - 28 juli 2023 23:00

Fredag morgon och efter frukosten så drog Ullis och jag till Woodys för att få lite tips om ytterdörren. Jag hade skickat en fråga till Ethos Design om att eventuellt foliera dörren men vi ville förstås kolla upp om vi skulle måla om dörren istället. Sen fanns ju också alternativet att låta en snickare byta allt. 

På Woodys så fick vi bra hjälp, tyckte vi i alla fall först. Sen kände vi oss absolut inte överens om en kulör och lämnade stället lite förbryllade. 

Sen var vi bjudna på fika hos Cissi Wikander och hon hade också beställt lite simprylar så det passade bra och så fick vi se hur hon bodde. 

Det var trevligt och kaffet smakade kanon med den fina utsikten. 

Vi åkte hemåt och nu skulle Ullis iväg med Sara och jag tänkte passa på att sortera lite böcker. 

När Ullis drog iväg så kom jag snart igång och jag sorterade i flera timmar och det gick jäkligt bra. 

Sen var det dags att göra sig iordning för löpning och idag skulle vi köra 15 kilometer och det skulle bli det längsta på mycket länge. 

Vi hade väl inte laddat så himla bra men jag stretchade lite och snart var vi igång.

Det var riktigt segt ibörjan och vid Solberga så möter vi fyra tjejer och efter första halvan på backen så var det tre till och de verkar hänga ihop så jag frågar lite om de letar efter något och de pratar engelska. Det slog oss att det kunde vara de sju tjejerna som bodde på Stensund förra natten och jag tipsade om ett ställe och sedan drog vi vidare. 

Jag blev förvånad att jag kunde springa uppför hela den långa och branta backen. Jag kämpar på och det börjar gå bättre och bättre. 

Det kommer några flera tuffa backar och jag springer i alla och jag börjar få bättre självförtroende. 

Snart uppåt en mil och rätt som det var så är jag inne på löparbanan, på Ironman Kalmar, och jag ligger på lite. På slutet så tar dock sträckan ut sin rätt och jag var riktigt trött på slutet. 

Jag får lite över 15 kilometer och farten var visst ingen höjdare men jag orkade i alla fall. Hoppet lever om Kalmar.

Sen var i alla fall jag riktigt trött och man blir ju lite orolig. 

Mot kvällen blev jag sjukt stel och jag betalade lite räkningar och var visst tvungen att få igång utökat bank-id på en räkning. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards