Direktlänk till inlägg 13 augusti 2023

Lägenhetsvisning och Testcykling

Av Niclas Bernhardsson - 13 augusti 2023 23:00

Söndag och idag sov jag lite längre än vanligt då jag låg uppe sent och läste boken jag håller på med. 

Sedan blev det lite frukost och vi samlade oss för att åka till stan och kolla in några lägenheter som Felix ville kolla på. 

Det var först en riktigt fin en i Årsta men hon kunde ha städat lite bättre. Dock så kanske det var bra rent prismässigt för lägenheten kommer ju ändå bli tom innan. Sedan hann vi ta en liten fika innan vi åkte till Söder och nu var det en helt okej lägenhet med balkong och det var massor av folk som trängdes i den. Den lär springa iväg. .

Sedan hann vi äta lite innan det var dags att kolla på en till på Söder och den var fräsch men låg lite trist. Troligtvis en lägenhet som de gjort om och som nog var något annat förut. 

Därefter så drog vi iväg till Täby och köpte en poncho och passade på att lämna igen några plagg som inte fungerade. 

Det blev ett kort besök och nu blev det Årsta igen där vi kollade på riktigt fin och rymlig lägenhet. Grymt läge och man hade utsikt åt flera håll. 

På vägen hem så stannade vi till i Moraberg och kollade in några butiker och jag hälsade på en gammal kollega och vän, Anders. Jag var lite tveksam först så jag ringde honom och när han svarade så var jag förstås säker.

Sedan hann jag träffa hans fru också och hon var dessutom våran chef, då det begav sig. 

Väl hemma så var Ullis och jag trötta men kände att vi behövde testa hojarna lite. 

Jag pumpade och slängde på framhjulet på Ullis cykel och så var vi snart iväg. De kändes helt okej och jag verkar inte behöva gå in och peta på någonting. Nu är det nog bara röret till drickaboxarna som skall fixas. Det blev någon mil bara och egentligen kortare än planerat men det fick räcka. Jag var stel och trött.

Sedan gick timmarna och jag hade lagt klockan på laddning men den verkade inte ta laddning och sedan såg jag att kontakten inte satt i ordentligt. 

Jag läste lite kortare tid idag och nu hade jag inte så mycket kvar på boken. Det blev lite stretch och massage i form av massagekudden. Samt förstås lite tid på IR-madrassen då jag läste boken. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 26 april 23:00

Fredag och jag kunde ligga lite längre då jag skulle ta gamla bilen in till Nyköping då den skulle besiktigas.  Så var man då iväg och fy f-n vilken skillnad det var att åka i den och vad hade hänt med vädret? Det var rejäl blötsnö och jag vågade i...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 25 april 23:00

Torsdag och jag började dagen med att fotografera tubklämman vi hade hemma för att göra något roligt av bilden. Mora Korgmakeri sponsrar ju vårat Trosa Ultra Backyard, aka TUBen! Så skulle jag senare försöka lösa något bra och roligt.  Till jobbet ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards