Alla inlägg den 22 augusti 2023

Av Niclas Bernhardsson - 22 augusti 2023 23:00

Tisdag och det var återigen dags att hoppa upp på motorcykeln och ta sig till jobbet. Idag skulle jag träffa eleverna, det skulle bli skoj. 

Jag kommer fram och har tid att sätta mig och kolla in dagens uppgifter men det är återigen så att jag känner att jag inte har full koll då jag varit borta så många dagar. Jag stöttar mig däremot mot min kollega och kör lite fritt när det är läge, det är min styrka. Det blir lite rebusar vid tavlan och vi hann även med att köra lite Pling-Plong och det uppskattades. 

Sen, när dagen var slut, så hoppade jag upp och körde hemåt. Nu tog jag motorvägen men det var totalstopp vid ett vägbygge och Ullis skickade ett sms och undrade om jag var hemma. Hon hade blivit lite orolig då det visst var en olycka och det förklarade att det var stopp i tio minuter. Jag såg även en polisbil. 

Sen hem och väl hemma så städade jag undan lite efter helgens bravader och Sara skulle komma och träffa Ullis. Jag skulle visst fixa Saras skor också men det hade jag glömt just då. 

Jag skickade iväg ett paket och köpte lite fika och kom precis innan Sara kom. Det blev kaffe och lite prat om loppet och jag fixade förstås hennes skor. 

Sedan var det bråttom ned till träningen men jag hann inte byta om och vara riktigt trött efter jobbet. Det var uppenbarligen mer jobbigt än jag trodde fastän det gick så bra. Man är antaligen ordentligt på tårna. 

Sedan åkte vi och beställde lite mat på Sushin och tog med oss. 

Vi åt maten och kollade samtidigt på friidrotts-VM, grymma tävlingar även idag. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards