Alla inlägg den 11 augusti 2023

Av Niclas Bernhardsson - 11 augusti 2023 23:00

Fredag och idag sov jag rätt länge, inte helt fel. 

Efter lite kaffe och sedan frukost så blev det lite allt möjligt som att hitta saker man skall ha till loppet och försöka få ordning på vätskeburken som skall sitta på cyklarna. Nu verkar det återigen strula med själva drickaröret. Jag råkade kapa bort för mycket på min flaska för några år sedan men nu är det viktigt att det går bra att dricka då man cyklar. 

Jag passade på att försöka få lite ordning på arbetsbänken, i källaren, också. 

Jag kalibrerade om min cykeldator också då den visar lite för mycket. Tyvärr råkade jag nollställa så jag kommer inte ihåg vad den visade sist. Då hade jag enkelt kunna bara kunna ändra så mycket som den visade fel sist. Nu fick jag mäta om och hoppas att det blir rätt. Det är dock inte jätteviktigt men kan vara bra att få ett hum om farten. Förhoppningsvis kan jag köra lite snabbt som jag gjorde sist då jag höll 33,4 km/h, i snitt. 

När Ullis kom hem så tog vi lite att äta innan vi tog en tur till Woodys för att kolla in slang till vattenflaskorna. 

Vi pratade lite med Johanna som egentligen skulle masserat oss ikväll men då hon börjat känna av en förkylning så tyckte alla att det var bäst att vi avbokade det. Det sista vi vill nu är att bli sjuka. 

Någon slang, eller rör, fanns inte där så vi åkte till Trosa och kollade istället. Vi hittade en slang i rätt storlek och jag tror jag kommer att få till det med lite eltejp. 

Jag körde sedan igenom kroppen med hela mitt rehabaprogram och jäklars vad jag kämpade. Med Def Leppard i öronen så gick det kanon och sedan blev det mycket massage i form av våra massagekuddar som går på ström och batteri. 

Vi tittade lite på teve och jag läste lite i nya boken också. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards