Direktlänk till inlägg 24 augusti 2023

Höll föreläsning

Av Niclas Bernhardsson - 24 augusti 2023 23:00

Torsdag och det var bara att sätta sig på hojen och ta sig till jobbet. Idag skulle jag köra teori, så här i uppstarten och då jag gjorde en föreläsning om utmaningar så tänkte jag köra den då det ändå blev en kombinerad presentation om mig själv. Så fick eleverna sedan skriva lite om sig själva. 

Väl framme så var det lite bråttom att få upp informationen på tavlan och sedan hämta upp de som ändå gått till gymnastiksalen. Det blev några minuter försenat men sedan drog jag igång. Då jag inte kört föreläsningen på ett år så blev det lite hackigt men jag kände mig ändå rätt nöjd. Det är en jäkla balans mellan att inte forcera samtidigt som man håller intresset vid liv. I det stora hela så tyckte jag det gick bra och några skrev också det att teori kanske inte var så tråkigt för den här lektionen var ju riktigt rolig. Kul att läsa!

Sedan var det bara att packa ihop men jag hade ju inte tänkt på att jag skulle haft med mig deras mobiler till den sista lektionen men det löste sig rätt bra. 

Jag tog motorvägen hemåt idag och hemma så väntade jag in Ullis och vi tog några smörgåsar och åkte sedan ut till Stensund och gick ett varv och kollade läget. 

Hemåt igen och nu var det träning men jag skulle inte hinna bort till löpträningen så jag bytte om och körde lite zwift. Jag var lite orolig över bakdäcket som hade varit helt tomt för några timmar sedan men jag pumpade upp det då för att se om det skulle hålla kvar luften. Det har hänt förut att däcket varit helt tomt men sedan har det hållt tätt ändå. Jätteskumt!

Nu, när jag kom hem, så var det lite sämre med luft så jag pumpade i och så fick det gå som det ville. I värsta fall så blev det bara ett kortare pass och det är ändå hög tid att byta hela däcket och inte bara slang. 

Ullis joggade iväg och jag trampade igång. Det var en grupp som skulle köra 2,6 watt per kilo och jag var sugen på att testa. Det var förstås lite tufft i början men sedan kom jag in i det. Jag tyckte att jag fick kämpa men pulsen var inte så himla hög så formen verkar fortfarande finnas där. Konstigt vore väl annars. 

Till slut så hörde jag Ullis och jag hade ju kört närmare en timme men nu började Primetime och då jag ändå ville köra det så körde jag samtidigt som jag spelade men åkte nog ut på fråga 7. Tyckte det var svårt idag. Idag handlade det om matematik och jag är fortfarande sur att jag missade att spela då det var Idrott och Hälsa...

Jag var i alla fall nöjd med passet och gick och duschade av mig och sedan gick jag och Ullis och handlade lite. Nu märks det att de snart skall stänga ned då det började att bli tomt i hyllorna. 

Väl hemma blev det lite sammandrag av friidrotts-VM och det var surt för både Ahlmgren och Kramer. Lite stolpe ut samtidigt som de gjorde sitt allra bästa. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 26 april 23:00

Fredag och jag kunde ligga lite längre då jag skulle ta gamla bilen in till Nyköping då den skulle besiktigas.  Så var man då iväg och fy f-n vilken skillnad det var att åka i den och vad hade hänt med vädret? Det var rejäl blötsnö och jag vågade i...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 25 april 23:00

Torsdag och jag började dagen med att fotografera tubklämman vi hade hemma för att göra något roligt av bilden. Mora Korgmakeri sponsrar ju vårat Trosa Ultra Backyard, aka TUBen! Så skulle jag senare försöka lösa något bra och roligt.  Till jobbet ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards