Direktlänk till inlägg 27 augusti 2023

Uppvisning av Tyskland

Av Niclas Bernhardsson - 27 augusti 2023 23:00

Söndag och idag var det förstås VM-maran för herrar och VM i halv-IM för herrar i Finland. Jag zappade lite emellan och det blev lika dramatiskt idag på maran där det, på samma sätt som igår, kom en bakifrån och ändrade i pallplaceringarna. Sjukt kul och nu var det verkligen på upploppet som upplösningen blev. 

På halv-IM så var det nästan tyska mästerskapet och det var faktiskt nästan samma visa som på marorna att en löpare sprang grymt på slutet och pallen ändrades. Nu blev det dribbelt tyskt i topp och det var en ny förmåga, vid namn Rico Bogen, som imponerade mest. Han sprang inte snyggast men var starkast. 

Efter det så skulle vi lämna över campingvärdskapet till nästa par och åkte ut till campingen och städade iordning lite. Tyvärr hade vi glömt både nycklar och campingvärdstelefonen så det får bli en tur ikväll också. 

Det blev en kortare runda då vi skulle iväg på ettårs-kalas för Stellan idag. 

Vi hade hittat en supermysig liten kanin och hade även lite annat smått och gott. 

Snabb dusch, hemma, och sedan iväg. 

I Nyköping var vi dock så hungriga och gå hungrig på ett kalas är ju livsfarligt. Vi tog en burgare på Jureskogs och åkte sedan vidare mot Oxelösund. 

Där var det fullt drag och det var skojig och Stellan är ju nästan för söt. Han orkade vara med i flera timmar och det var först på slutet han började nicka till. 

Vi tackade för oss och det var kul att träffa Ellis släkt också. 

Sedan hemåt, utan att passera gå. 

Hemma så bytte vi om för lite löpning och jag packade ned grejer för att kunna ta ett dopp i havet efteråt. 

Vid campingen så träffade vi Greger, som skulle ta över värdskapet, och lämnade över nycklar och telefon. 

Nu hade det börjat skymma så det skulle nog inte bli en längre runda så vi gick bort med våra ombyten till bryggan och började springa. 

Det kändes riktigt skönt och jag har ju inte tagit ut mig efter min uppladdning. Det blev mörkare och mörkare och vi vände snart tillbaka så vi inte skulle snava på någon rot. 

Väl framme så slängde jag av mig kläderna och hoppade i. 

Ullis blev imponerad och tänkte först inte gå i. Det var dock rätt skönt så jag var i några minuter. 

Sedan  hemåt och vi avslutade med att titta lite fort på det viktigaste som hänt på friidrotts-VM och sedan avslutande delen på en gammal Maria Wern-film. 

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards