Senaste inläggen

Av Niclas Bernhardsson - 27 november 2021 23:00

Lördag och jag kände mig lite mer rosslig i halsen men valde ändå att följa med Ullis och Felix till Nyköping. Jag behövde ju inte springa runt som ett jehu och jag hade ju full koll på att det var en vanlig förkylningskänning och inget annat. 

Det var dock jobbigare än väntat och jag höll mig hela tiden där det inte var folk då det annars blev lite panik då det kändes som jag ville hosta. Så det blev kortare än väntat och väl hemma så var det bara att slappa. Tim hade kommit hem sent men verkar haft kul. 

Kvällen avslutades med lite hämtmat framför "Så mycket bättre" och sen blev det lite mer serier och det blev rätt sent. 

Av Niclas Bernhardsson - 26 november 2021 23:00

Fredag och det är alltid extra skönt att vara själv i hallen då man slipper plocka undan efter sig. 

Sista lektionen och det var en nia som satsade lite extra på dansen och jag hade det väldigt lugnt och bara gick och kontrollera så att alla gjorde sitt. Dock så ville några köra lite sista kvarten och vi körde dessutom över lite och det är ju så roligt så jag rörde mig väl lite väl mycket då jag kände av lite förkylning. 

Sen hämtade Ullis upp mig då hon varit på Södertälje rehab och kört lite stötvågsbehandling på höften. Tyvärr så hade de inte fått igång det världsberömda Ater G-bandet och det står för Anti gravity. Riktigt coolt och smart band men idag så strulade det. 

På kvällen blev det till att titta lite på teve och det var ett Vagnhärads-par som var med i Drömpyramiden. Det var inga vi kände men hade ändå en viss koll på vad de sysslade med. Kul!

Sen avslutade vi med lite teve-serie och Tim var iväg på After work. Han hade visst gjort en ny tatuering också. 

Av Niclas Bernhardsson - 25 november 2021 23:00

Torsdag och en kompis ville prata om en sak men jag kände att jag inte riktigt var i mood för att kunna ta till mig det och sade att jag inte kunde ta emot det. Det låter kanske konstigt men det var något jag kände att jag inte kunde påverka och informationen skulle nog kunna påverka mig. Trots det fick jag viss information och det kändes konstigt och lite lätt olustigt. 

Efter jobbet så sammanstrålade jag och Ullis och åt mat på La Piazza och det var skönt att kunna slippa tanken på mat. 

Väl hemma så var jag forfarande lite tagen av min lilla förkylning så det blev lite mys framför teven och sedan inget mer. 

Av Niclas Bernhardsson - 24 november 2021 23:00

Fortsatt lite rosslig i halsen och jag vet ju att hjärtmedicinen gör att kroppen blir allmänt påverkad och cirkulationen blir lite sämre men det tar ändå emot att gå iväg då man lite lätt förkyld. Efter att ha börjat med hjärtmedicinen så har jag varit mer sjuk än frisk men det är som om hela systemet är trögare. Trots det så har jag känt mig klart bättre eller rättare sagt inte haft några rejäla dippar. Covidtest finns hemma men jag har ju hela tiden glömt att göra det. 

Igår ringde förresten läkaren upp och jag fick ursäkta mig under ett jobbmöte. Vi kom överens om att jag skulle operera axeln men han ville att jag skulle prata med narkosläkaren också så jag fick först fylla i ett formulär. Idag så ringde narkosläkaren upp och han såg inga problem med operationen. Det hann typ inte ens gå en minut så ringer expeditionen och vi bestämmer tid för operationen. Jag väljer att skjuta lite på den så att inte skolan drabbas. Det blir den 22:a december och det blir både läskigt och spännande. 

På kvällen så blev det mycket serier med Ullis och Felix och halv nio så ringer det på dörren och vi hoppar upp. Det verkar som det går någon på gruset och det är jätteskumt. Utanför står någon i en jättestor vit vinterjacka och det ser ut som en NASA-dräkt. Jag ser att det står Telia och han får fram något om fiber och han vill komma in då han fryser. Nädu, här kommer du inte in, sade jag. -Klockan är ju halv nio, fortsätter Ullis. 

Han lommar iväg och vi vet inte vad vi skall tro. Det verkade ju superskumt att komma så sent och var det verkligen från Telia så kanske jag funderar på att byta leverantör för vi har ju redan avtal med dem. 

Sängdags och givetvis glömmer jag testet idag också... Men imorgon bitti!

Av Niclas Bernhardsson - 23 november 2021 23:00

Tisdag och idag är det ju löpträning men jag kände mig lite smårosslig och hade ingen större lust att stå ute i kylan och det kom samtidigt in signaler att det var fler i nybörjargruppen som var sjuka. Det slutade med att vi ställde in träningen för nybörjarna. 

Ullis och jag körde istället en riktigt lugn hemmakväll med Felix. Det blev sista avsnittet av Mullvaden och den börjar bli lite bättre men det måste ju vara riktigt skört. Jag kan inte tänka mig att klara av att vara en Mullvad och komma undan med det. Det syns ju direkt på ögonen om man ljuger. 

Av Niclas Bernhardsson - 22 november 2021 23:00

Ny arbetsvecka och jag kände att jag började bli sämre igen och Felix var hemma och var sjuk. Hm, är jag på gång att bli sjuk igen. 

Jag avslutade dagen med en snabb dusch på skolan och sen hämtade jag Ullis då hon skulle till sjukgymnasten på Södertalje Rehab. Där skulle Anton göra ett ultrajud på Ullis höft. Samtidigt ringer min axelläkaren och han hade precis fått Antons bilder på min axel. Vi bestämde att vi kör en operation av axeln men han ville att narkosläkaren skulle kolla av med mig först med tanke på mitt hjärta. 

På vägen till Södertälje så fikade vi på Saltå Kvarn och där kände kvinnan vid disken igen mig och det visade sig att jag haft hennes son i skolan. Som en schysst gest så fick vi ett gäng frysta bullar och det kände vi att vi behövde åka hem och slänga in i frysen först. 

Kvällen avslutades med teve och en härlig bulle. 

Av Niclas Bernhardsson - 21 november 2021 23:00

Lite lätt förkylningskänsla, igen, men tanken har hela tiden varit att medicinen drar ned mig och att det är därför jag känt mig lite rosslig. Sist så höll det i en månad och kanske blir jag lättare förkyld av hjärtmedicinen. Jag visste inte riktigt vad det var. Hursomhelst så kände jag att mina skor gett upp helt så jag lade in en beställning på både inom- och utomhusskor. Bägge var egentligen löparskor men så fick det bli. Tyvärr så har Hoka One One bytt själva hälkappan och den är klart sämre. De sista skorna gick sönder i hälen väldigt snabbt. Så snabbt så att Ullis tyckte att jag skulle maila säljaren och klaga. Jag fick svar att det inte alls var bra så jag skulle lämna in dem till skomakaren så skulle jag få ersättning. De lämnade jag i fredags och de skulle vara klara på tisdag. 

Sen blev det en hel del annat fix hemma och det var spännande. På kvällen blev det lite mys framför teven. 

Av Niclas Bernhardsson - 20 november 2021 23:00

Lördag och jag mådde lite halvdåligt. Vet inte riktigt vad det var men det kändes lite konstigt. Som om jag vore lite förkyld men ändå inte.

Hursomhelst så hade jag ett stort prov mellan klockan 10-12 och jag var uppe i hyfsad tid för att göra mig iordning. När det var dags så hände det verkligen ingenting och det stod att jag inte hade tillgång till uppgiften. Så himla irriterande och efter en dryg halvtimme så gav jag upp och Ullis och jag tog en längre promenad istället och Ullis sprang lite också. Det blev nästan två timmar och det funkade men inte så mycket mer. Sen hämtade vi grabbarna och de var uppspelta och det var kul att de ville komma till oss. 

Väl hos oss så fixade vi lite mat och sen spelade jag och smågrabbarna lite Primetime men det var inte riktigt mina ämnen så vi rök runt fråga sju. Dock chansade Gabbe rätt två gånger så jag får tacka honom. 

Sen hann vi se på en halvlek då vi såg på Fiorentina mot Milan men det var klart stolpe ut för både Zlatan och Milan. 

Efter att ha lämnat smågrabbarna så tog jag och Ullis en liten tur runt i Trosa för att se om det var några ute men det var stendött och eleverna verkar antingen sköta sig bra eller så tycker de att det är alldeles för kallt ute... 

Väl hemma igen så såg vi på Så mycket bättre och det var kul. 

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se