Senaste inläggen

Av Niclas Bernhardsson - 5 december 2021 23:00

Söndag och jag och Ullis följde återigen med Felix till Stockholm och till Söder, om man skall vara petig. 
Idag var det två visningar på agendan och den första var superfin. Vi hann med en fika innan den andra visningen också.

Vi stannade till på Bastard Burgers, i Skärholmen och det var som vanligt kanon som vanligt. Man kan väl ha lite åsikter om priset men är det gott så får man ju betala. En meal ligger på 170 kr/styck. 
Sen blev det ytterligare ett stopp och det var i Södertälje där Ullis köpte en ny jacka och väl hemma var jag rejält trött.


Av Niclas Bernhardsson - 4 december 2021 23:15

Lördag och en kund som förut lämnat in två par skidor började bli ivrig när snön kom.

Så jag började fixa med dem och det tog lite tid att få ordning på alla verktyg.

Sen blev det en liten promenad på kvällen om jag inte minns helt fel. 
Rätt lugnt för övrigt då jag fortfarande kände mig lite hängig.

Av Niclas Bernhardsson - 3 december 2021 22:45

Fredag och jag längtade verkligen efter helgen. Det kändes som om jag fortfarande var lite urlakat av den lätta förkylning och nu hade jag dessutom smittat familjen så det var visst inte bara hjärtmedicinen, som jag trodde, utan det var en riktig förkylning. Hursomhelst så får jag ju sämre cirkulation av den så det är frågan om det är så himla bra. Men överlag blir jag ju mycket jämnare och piggare så den är väl det. Bra alltså. 

Sista lektionen och det blev mycket dans så efter introduktionen blev det lite spel och äntligen fick jag revansch på några elever och nu funkade precis allting. :-)

Men de är duktiga så det krävdes att jag steppade upp rejält. Kul på jobbet men nu längtade jag efter helg och vi började med lite fika och det smakade ljuvligt. Dock har jag märkt att jag tappat formen alltmer så jag får inte njuta för mycket. 

Vi avslutade kvällen med att se några avsnitt av the Maid och sen tittade vi på finalen av Hide and Seek. Sjukt tråkigt att några skall förstöra för andra bara. Ferry Svan var dock en värdig vinnare och han hade tur att en deltagare inte hann avslöja honom. 

Av Niclas Bernhardsson - 2 december 2021 23:00

Torsdag och efter första lektionen så plingar det till i min klocka och det står att jag fått min sista uppgift bedömd och jag blev rätt nervös. Det var ju ett omprov och det kanske låter som ett nederlag men jag kom in sent i kursen och hade inte fått alla behövlig litteratur i tid. Jag klickade in och ser att jag fått godkänt och det var ju jäkligt skönt. Med facit i hand så var det bra att jag fick underkänt första gången för det var absolut lite klent. Jag gick även in med en känsla att man skulle skriva mycket för det är något jag kan. I den här kursen skulle man hålla sig runt 1000 ord per uppgift och då har jag ju knappt blivit varm. Jag kommer aldrig att glömma när jag, på en uppgift, upptäcker att jag var uppe över maxgränsen och inte ens hade börjat på den andra frågan. Nåja, det var också en lärdom. 

Efter jobbet så var det några elever som ville vara kvar och det kom dessutom in några andra elever och ville leka och absolut. Ullis slutade ju ändå om 30 minuter så jag lät några killar spela fotboll och sen spelade jag badminton med några tjejer. 

Ullis och jag bestämmer oss för att äta middag på La Piazza och precis när jag ätit klart så smäller det till och jag får ont på en punkt i halsen. Men vad f-n! Jag vet ju att jag brukar få det när jag äter vitlök och det kan mycket väl ha varit det i Ullis oxfilé, som jag smakade, eller i kycklingen jag åt på skolan. Det var dock bara på en liten punkt i halsen och jag som kände mig helt frisk innan. Konstigt! 

Kvällen avslutades med lite mys framför teven. Nice!

Av Niclas Bernhardsson - 1 december 2021 23:00

Onsdag och jag började känna mig rätt bra, äntligen! 
På andra sidan hallen hade en idrottskollega, från en annan skola, lektion och eftersom han har mina små brorsbarn så brukar jag gå och kolla till dem och den här gången var storebrorsan för första gången med. Jag tror det var han som smittade mig sist men nu var han själv tillbaka. Han blev lite paff att se mig och han fick en kram.

Kul att se alla danser och för första gången har några dansat balett och dessutom utan att ha haft några förkunskaper. 

Efter sista lektionen var det möte via Teams och jag drog hemåt och kopplade upp mig. 
Sen blev det lite mat och jag kände mig helt slut. 
Det blev återigen en slappardag och jag verkligen längtar efter att träna hårt igen.

Av Niclas Bernhardsson - 30 november 2021 23:00

Tisdag och jag började känna mig bättre och bättre men vågade ändå inte köra på max. Mot slutet av arbetsdagen så var det som att dra ned rullgardinen och jag blev superseg. Väl hemma så gick Ullis på gruppträning och jag bara slappade och kollade lite serier. Det fortsatte jag med men blandade upp med att läsa lite i en bok. 

Nu verkligen längtar jag efter att få bli helt kurant och köra på igen. 

Av Niclas Bernhardsson - 29 november 2021 23:00

Måndag och nu var det dags att se på härliga danser och jag kan ju ärligt säga att kvaliteten på danserna har ökat genom åren. Så allting var inte bättre förr, absolut inte. 

Väl hemma så beställde jag en ny bok då jag fick meddelande om att en person inte skickat min beställda bok genom Studentapan. Så nu blev det en ny bok från Bokus istället och det är ju kul med en ny fräsch bok. Det handlar om grammatik och det kanske inte alla går igång på men jag tycker att svenska språket är intressant och inspirerande. 

På kvällen så tittade jag och Ullis på några avsnitt av the Maid och den börjar ta sig lite. Dock inte det bästa vi sett. 

Av Niclas Bernhardsson - 28 november 2021 23:00

Söndag och min förkylning bröt ut i helgen så idag blev det bara ren och skär återhämtning. Kände mig helt klart lite tråkig men så kan det vara ibland.

Vi avslutade kvällen med att titta på lite teve. 

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se