Direktlänk till inlägg 26 juli 2023

Utförsäljning, kalas, bebis, uteblivet kalas och blå resa

Av Niclas Bernhardsson - 26 juli 2023 23:00

Onsdag morgon och idag hörde jag nog att Ullis var ute och skramlade i köket och mycket riktigt. Snart kommer hon in och säger att frukosten är klar men när jag går upp så ser jag att hon har fixat en riktig superfrukost så det är bara att hälla upp kaffe och ta med sig brickan ut till paviljongen. 

Frukosten är kanon och vilken lyx att komma till dukat bord. Så skulle det visst fortsätta idag. 

Ullis var grym på att lägga ut lite produkter från butiken och fick en hel del sålt. Av någon konstig anledning så går det sämre med skateboardarna fastän vi har grymma priser. 

Sen var det bara att göra sig klar för att åka på kalas då Johanna fyller år idag. Samma dag som min mamma skulle fyllt år. Nu har ju mamma varit död i elva år och det är också något som känns så jävla onödigt. 

Hos Johanna satt redan Martin och hans Amanda och Johannas dotter Nova var hemma. Vi visste dock att Oscars tjej Pia skulle komma förbi och vi hade köpt en liten present till deras lilla bebis Ludwig. Det skulle bli mysigt att träffa honom. 

Vi pratade och fikade och fikabrödet var nästan för gott så min önskan om att gå ned i vikt till Kalmar Ironman verkar gå i stöpet. 

Sen kom då Pia med Ludwig och det var verkligen en riktigt sötnos. Lite för trött idag men man fick ändå hålla honom. 

Vi tackade för oss och nu skulle vi hämta svärmor för att ta med henne på en blå resa. Eller blå och blå. Vi hade väl redan hintat om vart vi skulle åka men vi valde i och för sig mellan två ställen och det blev inte stället vi först hade sagt. Vi åkte med färjan till Grödinge och Eldtomta café. Där blev det lite mat och jag skrattade när jag fick Sivs tallrik för det var sjukt mycket mat på den tallriken. Jag och Ullis passade på att skyffla över lite innan hon började för det hade nog räckt till fyra portioner. Ja, i alla fall tre. 

När jag gick för att köpa kaffe och lite fika så passade jag på att hämta en låda så slapp hon trycka i sig för kung och fosterland och det uppskattades. 

Det var nya ägare och lite nya rutiner. Helt okej men jag hade snyggat till vissa partier. 

Sen hem och vi släppte av Siv och jag målade lite vid entrén. 

Mot kvällen myste vi lite på altan och spelade kort och jag blev utklassad av Ullis idag. Det gick nog heller inte att skylla på dåliga kort för vi körde en hel artonhålsrunda och då brukar det jämna ut sig. 

Imorgon skall vi cykla långt och satsade på att komma tidigt i säng. 

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards