Direktlänk till inlägg 30 november 2023

Härligt att röra på sig

Av Niclas Bernhardsson - 30 november 2023 23:00

Torsdag och idag var det studiedag men då jag inte hade batteri i mobilen igår så hade jag missat när själva dagen började men jag behövde ändå komma med första bussen då nästa buss ändå skulle varit på håret för den sista tid jag misstänkte dagen skulle starta.

När jag kommer fram så är det visst facklig tid och då jag fortfarande är med i småföretagarna så kunde jag landa lite med lite kaffe. 
Så var det då dags och vi fick lite att jobba med. 

Sedan hann jag få in lite bedömningar och känner väl att jag har rätt bra koll men det saknas fortfarande en del. 
Vi avslutade sedan med en friskvårdstimme i hallen och jag och Charlie slängde fram innebandymål och ett badmintonnät. Helst hade jag velat köra lite badminton men jag fastnade på innebandyn för att få jämna lag.

Så var det igång och efter några minuter skriker det i bröstet och jag blir orolig. Har jag verkligen tappat allt? tänker jag. Jag märker dock att jag orkar men känner mig seg i både kropp och tanke. Jag blev förresten uppringd av vårdcentralen och jag skall bli tilldelad en läkare senast måndag men jag måste direkt in till akuten om jag får samma problem som i fredags, sade hon. Hon verkade säker på att det var gallsten. Jag känner något hela tiden men verkar ändå må bra av att träna. 
Det blev en knapp timmes hårdkörning och sedan mot bussen.

Jag hoppar av vid fruängsgatan och genar mot Centralstationen där jag hinner in på Pressbyrån. När jag kommer ut så kommer bussen och jag springer. 
In på bussen och det blir så att kortet redan är validerat och jag fattar ingentin. Sätter mig men det ser konstigt ut och jag kollar på skärmen och fattar snabbt att jag hoppat på fel buss! 
-Helvete! ropar jag och springer fram. Chauffören bromsar så jag nästan flyger fram. -Fel buss! ropar jag och han släpper ut mig och jag går tillbaka. 
Snart kommer rätt buss och jag kan landa och passar på att blogga ikapp lite och spelar lite schack. 
Ullis tränar visst för fullt hemma och det triggar men jag känner mig rätt nöjd med min timme så vi möts sedan upp vid OKQ8 då hon skall hålla ett kort vid liv. Jag ser också att jag blivit godkänd på mitt tal jag höll i tisdags och det var skönt! :-)

Sedan handlar vi och fastnar i samtal med Löpar-Sandra och hennes mamma. Trevligt!

Vi äter sedan lite och kollar på Robinson och Bonde söker fru. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards