Direktlänk till inlägg 13 februari 2022

Lurad på konfekten

Av Niclas Bernhardsson - 13 februari 2022 23:00

Söndag och idag var det mycket som skulle hända. När jag loggade in nyss så fick jag kontrollbokstäverna wasp och det kan nog sammanfatta träningen av idag. Det blev lite av en flopp men ändå inte. Sticket bara bedövade lite grand men låt oss inte gå händelserna i förväg.

Först så kom vi upp och tittade lite på OS och idag var det Elvira som fick OS-silver och man döpte visst om henne till Silvira. Det är inte klokt vad man kan hitta på! ;-) 

Sen drog vi till OKQ8 och hyrde ett släp och åkte till Nyköping för att hämta soffan men först blev det lite mat på Chopchop. 

Efter det så blev det till att lasta in soffan och det var knappt att den fick plats och jag blev lite fundersam när lagerkillen såg fundersam ut. Det var ju ingen värstingstor soffa vi köpt, eller? :-0

Till slut var soffdelarna inne och vi kunde rulla hemåt.

Hemma så var det bara att lyfta in och vänta in en som skulle hämta roddmaskinen och de verkade nöjda. Om det var något som inte var som det skulle så fick de lämna igen den. 

Sen ville Ullis och jag träna och vi hade bokat in oss på tre race i följd med hela 30 minuter mellan dem så det gällde att inte ligga helt på latsidan. Normalt så brukar det vara bra fart men idag var det visst en mountain challenge så lite orolig var man ju. 

Starten går på första racet och vi ligger till bra och försöker hushålla med krafterna. Vi ser en bekant som försöker prata med oss men jag har sjukt svårt att skriva samtidigt som jag skriver och ibland blev det lite tokigt. Han är lite imponerad över våra watt men nu har vi ju kalibrerat våra trainers så det är den stora hemligheten. 

På slutet blev vi alltmer oroliga om vi skulle hinna och tiden blev allt mindre och mindre och backen var ännu inte slut. Ojdå! Nu började vi trycka på alltmer och rätt som det var så ropar Ullis att något är knas och jag förstår inte riktigt vad det är men sen ser jag att jag har tappat min uppkoppling och jag bara stannar när det är typ 900 meter kvar. Men vad fan! Det är cirka fem minuter kvar och jag kommer ingenstans!

Till slut får jag avbryta och försöka koppla upp mig igen och nu är jag försenad till nästa race men jag cyklar i mål och försöker komma igång på nästa race. Rätt som det är så får jag pedal assistant och är med i klungan fastän jag var 3-4 minuter försen till start. Nåja, det var ju inte mer än rätt, tänkte jag. 

Jag trycker på lite grand och är hyfsat långt uppe i fältet och i mål så är det runt 10 minuter tills nästa race och man får ta igen sig.

Sista racet och det är jungle curcuit och jag inser att man borde bytt till mtb men det får bli som det blir. I starten så går det rätt bra men då är det på asfalt. Sen är det rullgardinen ned då man börjar åka på stigarna och typ alla svishar förbi! Ja, alla med mtb i alla fall. 

Jag tappar sugen ett tag men bestämmer mig sen för att försöka hålla en stadig hög watt och bara kämpar och kämpar! Det är ofta runt 300 watt och det är sjukt segt på slutet men jag trycker mig i mål och snittar 275 watt.

Kvällen avslutades sedvanligt framför Almenäs program. 

Sen efteråt ser jag att jag inte fick race ett och race två syns inte som det brukar. Skumt! Tyvärr fick jag inte räkna att jag gjorde alla etapper i touren och det är ju surt. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards