Alla inlägg den 14 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 14 juni 2022 23:00

Tisdag och nu börjar det verkligen kännas att det är sista dagarna på skolan. Jag försökte få till några överlämningar och lade en del tid på att få det bra. Sen var det fort hem och fixade maten innan Ullis skulle komma då det alltid är lite bråttom på tisdagarna. Jag mailade några som hade visat intresse men inte dykt upp men jag fick inget svar. 

Maten blev precis klar och vi åt och hann med lite kaffe. 

Sen iväg och Ullis hann lämna en matlåda innan vi var på plats. Där pratade vi lite med några bekanta och sen kommer Evelina. Hon blev själv och det är ju konstigt att löparna går om varandra. På nybörjargruppen alltså. Men hon fick bra hjälp och en gammal elev kom förbi och undrade om jag var personlig tränare och jag skrattade lite och svarade ja. Visserligen obetald då. 

Sen kom huvudgruppen och nu dök även en hel del innebandykillar upp och snart samlade jag alla och förklarade dagens pass. Jag startade upp och sedan skulle Flaken ta över. Han tog över tidtagningen direkt dock så den behövde jag inte bekymra mig om men däremot så körde jag lite löpskolning med alla. Den, och den tidigare med Evelina, var första träningen efter coronan och det var verkligen pingislungor. Dock relativt lite träning men en skön start. 

Jag hjälpte Fredde med en tröja också och sen drog vi till Tim för att hämta trimmern. Det behövdes lite hemma också. 

Väl hemma så började jag direkt att trimma lite och det var skönt att få bort de långra grässtråna. Sen kom det några droppar och jag hann precis in. 

Lite teve på det och återigen lite fotboll, nu var det Tyskland mot Italien och jag tittade någon kvart. Det blev lite annat också men det blev mest slötittande. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards