Alla inlägg den 15 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 15 juni 2022 23:00

Onsdag och det var sista dagen på jobbet. Det blev lite allt möjligt som att justera överlämningar och städa ur. Jag svarade på något mail också men mycket mer än så var det inte. 

Så strax innan 16.00 så sade jag adjö och jag hann gå en nostalgirunda i gympasalen också. Den som varit mitt hem de sista två åren. Lite sorgligt förstås. Jag lade ut ett inlägg på instagram och så fina kommentarer så det sved i ögonen. Tack! :-)

Men vem vet? Kanske är man tillbaka igen, framtiden är ju ännu inte skriven.

Jag såg också, på Facebook, att det verkade mysigt på min nya skola och en kollega har sina barn där och är jättenöjd så det lät bra. Jag har dock inte så bra koll på kommande klasser eller ens själva arbetsstället men jag skall försöka koppla bort och ta lite semester nu. Det längtar jag till men också att komma igång ordentligt med träningen. Det blev ju en dipp efter min sista Van der Poel-inspiration. Jag sponsrade ju honom och blev oerhört inspirerad över hans framgångar och hans manifest var ju i all sin enkelhet magisk! Efter det kom jag igång lite väl bra och sen blev det istället en dipp och covid på det... 

Nu är jag ruggigt sugen på att träna på men skall försöka öka försiktigt och varje extra minut är guld värd. Utöver det blir det lite bra böcker och plugg. Jag fortsätter att studera på kandidatkursen och jag har en uppgift som legat och skräpat ett tag. Till hösten blir det förhoppningsvis nya kurser. Det tråkiga var att jag fick avslag till höstens VAL. Jag har fortfarande för lite relevanta kurspoäng så jag får försöka smalna av lite i mitt studerande och kandidatkursen hjälper mig ju inte mot att bli idrottslärare. :-)

Väl hemma så tog vi lite rester och fixade på tomten. Det hade regnat lite men det hindrade inte mig att klippa gräset och Ullis fixade lite i rabatterna. På kvällen blev det lite slötittande på teve och det kan ju alltid vara lite intressant. Först var det en debatt om det ökade polishatet och sedan ett intressant program om djurs fortplantning. Det senare kanske inte låter så intressant men faktum är att inget kan vara mer fel. Det ÄR verkligen intressant och kanske är det bra även för människor att titta utanför sin lilla bubbla. Nu lär ju knappast männen föda levande foster, i framtiden, men det är ändå både intressant och ger en lite andra perspektiv. Livet har sina egna vägar, varje liten förändring kan ge stora skillnader i slutet. Tror jag sätter punkt där innan det spårar ur helt! :-D

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards