Alla inlägg den 4 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 4 juni 2022 23:00

Lördag och det började kännas lite stressigt att bli helt frisk. Idag var det dessutom Stockholm Marathon och Ullis ville hem fort från jobbet och titta. 

Sen ringde Tim och undrade om jag kunde hjälpa honom och Cilla med att få upp en hylla samt låna trimmern. Trimmern hade jag ute vid husvagnen så jag började med att åka ut dit men när jag närmar mig så ser jag att förtältet ser konstigt ut. 

Väl framme så blir jag orolig för förtältet ser ut att ha rasat och jag kommer på att jag inte spänt fast det ordentligt och med lite vind så blev det som ett segel. Som tur var så hade ingenting gått sönder och som tur var så hade jag tältpinnar och drog fast tältet. 

Sen in med trimmern och vidare mot Tim och Cilla. Jag skjutsade dem till järnaffären och de köpte lite pluggar och jag passade på att slänga lite sopor. 

Tillbaka hos Tim och Cilla så började jag med att få upp första delen av räcket. 

Efter det drog jag hemåt och Ullis hade redan kommit hem och det var visst något riktigt kaos på loppet då täten sprungit fel. I alla fall herrtäten. Efter att ha sett en del målgångar så tittade vi om på loppet och det var kul och intressant men vilken fadäs med felspringningen. Jag blev arg i hela kroppen, sådant här skall ju inte kunna ske på den här nivån. Ja, jisses!

Mot kvällen så drog vi till Tim och Cilla igen och monterade upp det sista på räcket och hyllan. 

Väl hemma så blev det lite lugnt framför teven och Ullis var riktigt trött. Jag är imponerad att hon ens orkade jobba efter coviden. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards