Alla inlägg den 12 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 12 juni 2022 23:00

Söndag och idag skulle vi fira Felix. Han hade varit ute igår och vi hämtade honom i Södertälje men först hann jag och Ullis gå en sväng på Biltema och kollade lite grejer till husvagnen. Det blev lite "bra att ha saker", typ saker som man inte visste att man behövde men verkade fiffiga. Efter det så ser vi att Felix står och väntar och vi går och betalar. Jag tar dock en tur in på toan innan jag går ut men snart ringer Ullis och ber mig komma fort för det ryker om en bil som står parkerad bredvid oss och jag får bråttom. 

Väl ute så ser jag att de har puttat bort bilen men försöker få den att starta. Den såg mer ut att vara i behov av vård än att startas. 

Upp mot stan och vi parkerar i ett parkeringshus nära Mood-gallerian. Vi skulle till Chouchou, som är ett veganställe. Det blev en mycket god och avslappnad brunch och man tog lite allt möjligt. Det var vår present till Felix samt pengar att köpa vad han ville. 

På vägen hem så passade vi på att shoppa också och snart var han nöjd och vi var på väg hemåt. En skön och avslappnad dag i Stockholm och vi gratulerade förstås honom lite grand då han fyllde år också. Då jobbade han iofs så vi hann aldrig se honom. 

På kvällen var det dags för revansch mot Norge men nu var spelet ännu värre än sist och trots att det blev 3-2 till Norge så kändes det som vi aldrig var riktigt nära. Visserligen är många borta men vi skall inte förlora två matcher i rad mot Norge. Janne har gjort det bra hittills men så här ojämnt kan det inte vara. Jag tror att vi är på fel väg då vi experimentar för mycket. Fotboll skall vara fotboll och snabba attacker med bra understöd räcker längre än man tror. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards