Alla inlägg den 13 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 13 juni 2022 23:00

Måndag och efter lite möten på skolan så passade jag på att städa ur ordentligt efter mig. 

Väl hemma så behöver jag boka om min besiktningstid för tredje gången då det fortfarande har strulat med reservdelar. Det verkar vara svårt att få hem rätt drev. Även jag råkade ju beställa fel drev till träningscykeln så jag fick ju också skicka tillbaka iofs. 

Sen fick jag tacka nej till medverkan i Föreningarnas dag då jag och Ullis inte var hemma och mycket av inriktningen var mot barn och det kan vi ju inte säga att vi har. Det är ju öppet för precis alla men inriktningen är snarare till föräldrarna men vi har ju då och då häftiga gästspel av innebandylag, som springer med oss. 

Mot kvällen så åkte vi till Trosa, då det var provlöpning av Stadsloppet. Vi hann gå en liten promenad först och när vi kommer till starten så är det runt tio minuter kvar och vi hinner hälsa på lite löpare. Hälften var typ från vår klubb så det var inte så många där. 

Vi tar lite kort och sätter oss och väntar, det blir en hel del väntan faktiskt men det var trevligt att bara prata med varandra och Pelle. 

Sen kommer första löparen och han är helt solo och verkar vara i bra form. Det är en kille som jag haft en del med att göra men jag känner ju aldrig igenom honom, pinsamt! Efter honom kommer en ung kille som sprungit helt fel och snart kommer en riktig pantertant som sprungit korta loppet. Hon är hela 82, eller om det var 83 (?) år! :-0 Alla blir tokimpade och jag pratar lite med henne. Hon känner igen mig och undrar om det är jag som har den där Enklaresport-klubben och det visade sig att hon varit intresserad att gå med några gånger men det var lite långt då hon cyklade. Det hade ju varit galet coolt. 

Sen väntar vi in resten och vi fick lite inspiration. 

Vi åker sedan hem och slappar lite och försöker anmäla klubben till Trosa Stadslopp men någonting strular så vi får ge upp och jag mailar Pelle och undrar om han hört om något strul. Han skulle höra av sig till företaget som har hand om anmälningarna och förstås höra av sig till mig sen. 

Efter det blir det återigen lite koll på fotboll och det är ju rena godiset. Men Frankrike åkte på torsk mot Kroatien och Luca Modríc är ju för grym. Han gör typ hela skillnaden. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards