Alla inlägg den 10 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 10 juni 2022 23:00

Fredag och det blev lite kortare på skolan och det var bra då vi, jag och Ullis, skulle se när Oliver tog studenten. 

Väl hemma var det bråttom och snart var vi på väg in mot Nyköping. Först vill vi dock äta och åker till Jureskogs och ställer oss i kön. Det tar lite tid så sen blir det bråttom på riktigt.

Vi chansar att vi får en plats ganska nära och det var verkligen i grevens tid. Att hitta parkering alltså. Sen letade vi upp Lina och smågrabbarna samt Linas mamma. Sen kom även några nära bekanta till Lina och vi stod där och trängdes. Lite småjobbigt. Tiden gick dock och vi såg Oliver stå innanför glaset och han såg oss och vinkade. 

Sen var det då dags och klass efter klass sprang ut och som de sprang ut! Wow! Vilken fart och vilken glädje. Det har jag inte varit med om alls tidigare. Rätt som det var så var det Olivers tur och det var svårt att se honom. 

Sen ser jag en gammal elev och det var kul. Sen känner jag igen en annan men jag är inte säker. Efter ett tag förstår jag att det är just han men då är det försent och jag hann aldrig gratulera honom. Min andra elev såg jag bara på håll men hann ta några kort. 

Sen kommer då Oliver och han är så glad och det är riktigt roligt att räcka över presenter till honom. På insidan av hans mössa har han ett kort på sin pappa och det är fint. Det är ju min bror Jocke som gick bort för drygt ett år sedan. 

Vi inser att det inte är någon idé att sitta och vänta i en bilkö så vi går bort och köper oss en varsin kaffe och delar på en bulle. Sen kommer Oliver igen och han behöver ladda sin mobil så han laddar och passar på att ringa några kompisar. Därefter, när det lugnat ned sig, så skjutsade vi honom till sina kompisar. 

Hem och landade och återigen så blev det lite segt när man landat i soffan. Kanske berodde en del på att det återigen blev smörgåstårta på skolan. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards