Alla inlägg den 30 juni 2022

Av Niclas Bernhardsson - 30 juni 2022 23:00

Torsdag morgon och jag vaknade knappt av att Ullis var uppe och gjorde sig iordning.

Hon pussade mig adjö och snart hörde jag bilen åka iväg och jag somnade snart om och sov rätt länge. Sen tycker jag att jag hör röster och även knackningar och det blir fart på mig. Jag kan ju inte ligga och sova om någon skall ha hjälp. Ingen är dock utanför så de kanske gick ifrån eller så var det bara hjärnspöken.

Snart var jag då igång och jag går min morgonpromenad och frågar ett äldre par vilka de var då de var och diskade på campingen. Jag tar mitt jobb på allvar, ha ha.

Jag ser att de personer som har lite mer ansvar och lämnade över till mig kommit tillbaka så jag hälsade på dem och skulle komma tillbaka då de skulle fixa något med loggboken.

Jag passade på att gå längst bort på campingen då de som ligger där kommit. Jag pratar lite med dem och sen går jag tillbaka till första familjen och lämnar boken och pratar lite.

Tillbaka till jobbet och jag fortsätter ta bort några gamla slyhögar men en fluga irriterade mig enormt så jag kunde ta typ fem steg och försökte blåsa och skaka på huvudet hela tiden. Efter några vändor fick jag nog och gick in i husvagnen och försökte lösa några problem med en bokning till hösten. Ullis skulle ju köra Ironman och tanken var att vi skulle bo på campingen i år. Nu var det osäkert om vi betalat allt och det skulle visst gå att uppgradera för att kunna boka om. Tjejen som jag förut hade kontakt med var visst ute på campingen och skulle ringa upp.

Iväg och diskade lite och sen in i vagnen igen för lite avsvalkning och såg att jag fått bra svar från campingen.

Jag fortsatte sedan att fixa lite med högarna och sen kom Ullis och vi åkte hem där vi vattnade lite blommar och de nyplanterade träden. Det skulle visst regna idag men hittills var det skralt fastän väder-appen pekade på 100 %.

Vi gick och handlade lite och tog hand om några saker och det blev några samtal med campingen i Kalmar då jag glömt bort att en tjej bokat om oss till 2023 och det gjorde att det blev en massa fel. Det var synd att jag inte kom på det tidigare för de i receptionen var snabba på att avboka oss.

Sen blev det lite lugn och ro och vi slappade framför DN-galan och såg fantastiska Duplantis och Sagnia var återigen nära en fullträff och Ståhl har en bit kvar till värsta formtoppen.

Bra dag och jag hann slänga ett öga på en kursbok också. Jag ville lästa inledningen för att få ett hum om vad det är för bok innan jag tar mig an några frågor. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards