Direktlänk till inlägg 3 augusti 2023

Trevligt besök

Av Niclas Bernhardsson - 3 augusti 2023 23:00

Torsdag och utanför regnade det lite lätt, vi som skulle simma idag. Ullis var dock taggad och lite regn skulle inte stoppa henne. Vi kunde ju ta på oss hemma, sade hon. Jag är lite seg och vill alltid skjuta upp saker men i det här fallet så lät det riktigt smart.

Först började vi dock med lite lymfmassage och jag körde sedan lite lätt rehab innan vi bytte om.

Dräkten satt som vanligt fruktansvärt tight och det var Ullis som hade sett att jag såg nedtryckt ut i den. Mycket riktigt så verkar så vara fallet så jag har beställt en ny dräkt som jag skall hämta på måndag uppe i Stockholm. 

Idag skulle jag dessutom testa att hälla varmvatten i dräkten precis innan jag gick i. Det var ett tips som Ullis hade hittat på nätet. Det stod dessutom tipps. Har det inte blivit värre med stavningen nu för tiden? Nu för tiden kan för övrigt skrivas ihop också. 

Hursomhelst så åkte vi ut till Stensund och Ullis var riktigt taggad. Jag var nog mer inställd på att testa med nya dräkten sen men nu gick ju inte det. 

Vi går till bryggan och jag låter strumporna vara på och häller vattnet innanför dräkten. Sedan ned direkt och Ullis blev förvånad att jag kunde simma direkt. Jag med men tänkte på det först efter ett tag. Det lät ju rimligt att jag haft svårt att få igång andningen om jag varit för instängd och dessutom med kallt vatten mot kroppen.

Jag simmade nog bättre än på länge men det var fortsatt lite ansträngt, dräkten var ju förstås fortsatt trång. Det blev lite kortare för mig men Ullis drog 500 meter och var nöjd. Jag kanske fick ihop närmare 400 meter. 

Efter simningen var det bara att byta om och bege sig hemåt och nu vräkte det ned. 

Sedan hoppade vi in i bilen och drog till Nyköping då Ullis skulle färga ögonbrynen. 

Vi gick runt lite grand först och sprang på en kompis till Ullis. Vi pratade lite grand och sedan försökte vi hitta en bra restaurang. Jag sökte på nätet och hittade Melissa pizza och pasta. Tror den heter så i alla fall. Den hade fått bra betyg men dock endast ett fåtal. 

Den såg lite billig ut men var fräsch och nu var jag hungrig. Det var helt okej men absolut inte värd 5,0, som den hade fått i betyg av de tre som hade recenserat. En 3:a kan den få dock och de var serviceinriktade. 

Sedan gick Ullis iväg och jag åkte till Haga Cykel och köpte nya klossar till mina skor som jag skall ha på Ironman. Jag försökte hitta något bra fett till några drev men det hade de inte. 

Nu ringde Ullis och hon var redan klar. 

Det blev sedan en sväng på Mio och Rusta men även City Gross då vi hörde att Tim och Cilla skulle komma förbi. Lite fikabröd åkte ned i korgen. 

På vägen hem så stannade vi till på Jureskogs och köpte två små cheeseburgare och inget annat. 170 kronor och jag hajade till. Ojdå! Men det var gott så det är väl så att priserna drar iväg. 

Hemma så blev det lite mer rehab och jag passade på att rensa lite mer böcker för jag hittade några böcker som kunde intressera dem. 

När Tim och Cilla kom så var jag precis klar och vi satte oss och fikade. 

Tim fick en fin tröja av Felix och sedan ville grabbarna se på fotboll så jag och Ullis samt Cilla spelade lite kort. Det blev "golf" som vanligt och det var ruggigt jämnt och skulle avslutas på sista spelet och det är bara att gratulera Cilla till segern. Trots att jag låg bra till så slutade jag på en sistaplats...

Nu hade tiden runnit iväg och det var bara sängen kvar som väntade. Jag läste någon kvar men sedan kände jag att jag blundade hela tiden och det var bara att lägga ned. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards