Alla inlägg den 12 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 12 maj 2022 23:00

Torsdag och jag vaknar av en djävulsk smärta och jag har kramp i vaden och jag kommer inte ens åt krampen då knät är helt låst. Det var nästan chockartat och jag fick ligga och bara ta igen mig. Knät var alltså fortfarande låst och jag fick återigen halta till jobbet. 

På jobbet så ser jag att jag fått svar om min jobbansökan och de vill ha mig och vi bestämmer tid för samtal. Runt samma veva så släpper allt i knät och det var som det var en lös bit som irriterade. Under samtalet så kommer det fram att vi ligger lite för långt ifrån varandra och hen skall höra av sig senare. 

Ajdå! Det som kändes så bra men hoppet lever. 

Ullis och jag äter mat på La Piazza och det blir som vanligt en avocadosallad. Väl hemma så är det snart träning men Ullis skall springa med Tanja och jag går senare bort till Safiren men får sällskap av Ullis på slutet.

Vi går bort till Safiren och snackar lite med Putte, Nicke och Tommy. När jag skall börja träna så upptäcker jag att jag glömt shortsen och bestämmer mig för att hämta byxorna. 

Väl tillbaka så inser jag att jag inte har så jättemycket tid men kör på det som är, tänker jag. 

Jag ser dock att jag fått ett motbud men det är fortfarande för långt ifrån och jag känner att kraften rinner ur mig... Skit! Dock så inser jag att mina arbetsuppgifter faktiskt inte är lika och efter ett tag så inser jag att det trots allt inte är så långt ifrån det jag kan tycka är okej och när jag är klar med träningen så skriver jag ett svar. Lika bra att smida medans järnet är varmt.

Det blir sedan lite snack och Putte och Tommy får komma och hämta mig då jag glömt bort tiden. De var visst redan inne i bastun. 

Lite bastu men kort med snack då de redan bastat ett tag. 

Vidare hemåt och jag kände mig lite urlakad av allt som hänt. Bara hålla tummarna för att det löser sig. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards