Alla inlägg den 31 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 31 maj 2022 23:00

Tisdag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt och fått gå upp flera gånger. Jag hade kallsvettats som vanligt och det är tur att jag lagt en handduk i sängen. På morgonen var jag inte direkt utvilad utan fick ligga kvar ett tag. Ullis var dock fortfarande lika rastlös och hon försökte verkligen stå ut men det roliga var att hon i samma minut säger något om att jag får bestämma när vi skall åka hem till att "Nu åker vi"! Jag försökte få med mig allt som var av vikt och även lite som skulle kunna bli gammalt i kylskåpet. Ullis satt i bilen på en minut och orkade inte ens kolla om det var något vi behövde ha med oss. Stackars henne! Rastlös de luxe. :-) Jag hade inga problem att bara vara där, jag är ju ändå sjuk och orkar inte göra något men Ullis vill verkligen vara frisk men jag tror nog att hennes vilja är starkare än kroppen är helt frisk ännu. 

Väl hemma så gick jag snabbt och lade mig och som jag sov. Det var riktigt skönt och det var skönt att höra det eviga droppandet på taket men nu hade det iofs slutat regnat så det hade ju inte droppat om jag varit kvar i husvagnen heller. 

Jag vaknar till några gånger och sen blir det lite panik då vi inser att det är klubbträning och jag får reda på att vår reservcoach, till nybörjargruppen, också är sjuk och andrecoachen till huvudgruppen går inte att nås. Ajdå! Idag kan det dessutom komma ett halv innebandylag så jag mailar och donar. 

Sen blir det lite teve och primetime. Jag kommer en bra bit på huvudquizet och sen när sportquizet går igång så har jag inga större förhoppningar för det brukar alltid komma några svåra basket och/eller hockefrågor och då är jag torsk. Det var dock lätta frågor och på fråga tio så var det en fråga om en svensk klassiker och det kändes ju löjligt men kan man det så är ju allt lätt egentligen. Den sista frågan och den chansade jag på och .... yes! Alla rätt och det var ju kul tills jag såg vad jag vann. Det blev 1,33 kronor.... Nåja, en vinst är ju en vinst... 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards