Alla inlägg den 1 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 1 maj 2022 22:00

Söndag och idag sov vi länge, det var skönt och behagligt. Dock lite förvånande att Felix redan var uppe och han satt vid datorn och jobbade och hade redan druckit några koppar kaffe. Det fanns lite kvar men vi satte på nytt också. 

Efter lite frukost så packade vi in lite sopor i det lånade släpet och sedan hann vi lämna det på tippen innan vi gick och gratulerade Rosie som fyllt år. Det blev lite kaffe och fika och det var trevligt. 

Efter det så packade vi in lite utemöbler i släpet och åkte sedan ut till Stensund, där vi ställt upp husvagnen. 

Eller jag åkte förresten för Ullis hon sprang. Jag passade på att blogga ikapp gårdagen först men när jag skall lägga ut det så upptäcker jag att det är strul på bloggplatsen och allting försvann. Så irriterande och det var nästan så att jag hann reagera och spara texten innan men tji fick jag. 

Precis när jag nästan är framme så passerar jag Ullis och hon verkade pigg. Jag hinner parkera bilen och hon är strax där då hon har en genväg på slutet. 

Vi dricker lite kaffe och bara myser av att vara i husvagnen. Det här kommer att bli perfekt och vilken häftig plats. Framför oss har vi ett stort fält med mycket djur som är på bortre halvan och bakom oss så är det nära till havet och vid sidan finns det fina löpspår. :-)

Sen drar vi till Trosa och äter lite på La Piazza och den här gången chockar vi och väljer något annat än avocadosallad. Det blir faktiskt hamburgare för oss båda och det var riktigt, riktigt gott! :-0

Sen åker vi hemåt och bara tar det lugnt och det blir faktiskt både lite glass och choklad. Vi firade lite extra då det blev lite tunt med det igår. :-)

Mästarnas Mästare tittade vi på också och de måste ju sluta med de här mobbingstävlingarna, det tar ju bort det fina i sport. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards