Alla inlägg den 5 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 5 maj 2022 23:00

Torsdag och det var mycket som hände. Trollhättan ringde igen och jag var rätt upptagen och snart tror han säkert att jag inte har tid med honom, det är för övrigt Nils van der Poels pappa och jag lovade att ringa upp men sen kom nästa klass och ingen lucka emellan. Så han ringer upp igen och det är förstås lite pinsamt. 

På mailen så får jag se att en skola fortfarande är intresserad och det är den jag har som prio ett så jag svarar och meddelar att jag fortfarande vill ha jobbet och i övrigt var det full fart och jag skulle visst vara på två ställen samtidigt så en annan fick rycka in och täcka lite för mig. 

Under lunchen händer en rolig (?) sak också och det är att jag tar mat och jag tror att det är fisk och jag nästan kräks då jag äter den. Den har en konstig konsistens och nästan fjädrar lite. På slutet så beklagar jag mig lite för en kollega och när han nämner något om spenatlasagne så fattar jag. Det är ju för sjutton inte fisk och äter man något som inte är vad man tror så kan det ju bli totala tankevurpor i huvudet. Min specialkost hade liksom inte samma färg och det såg verkligen ut som en ljus fisk. :-) Hela smakupplevelsen blev lite tokig men det kanske egentligen var gott. 

Efter jobbet så möter jag upp Ullis vid La Piazza och vi äter en god avocadosallad men jag blir inte riktigt mätt. 

Väl hemma så känner jag att bara måste sträcka ut mig och vi sover nog en timme tills Ullis ropar ut något med träning och jag försöker få fart på mig men det slutar med att vi bestämmer oss för en promenad och går och möter upp löparna istället. Det är som vanligt Putte och Nicke och vi bestämmer att vi måste få lite mer fart på torsdagsgruppen igen. Det ingår ju för sjutton dusch och bastu och det kan vara ett trevligt sätt att varva ned på. 

På slutet av vår promenad får vi sällskap av Rosie och det blir lite prat. 

In på affären och vi köper lite vindruvor och faktiskt lite jordgubbar. 

Sen hem och vi hann ringa en sväng till svärmor för att kolla av läget innan vi tittade lite på Black Mirror. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards