Alla inlägg den 8 maj 2022

Av Niclas Bernhardsson - 8 maj 2022 23:00

Söndag och det var dags för att åka till Stensund igen för att röja lite. Det är uppstartsvecka för campingsäsongen och man har lite av en städarhelg och det kan nog vara smart. Igår så röjde vi en hel del runt själva toalettområdet och idag så röjde vi lite runt runt vår dunge. Händerna börjar dock bli lite skinnflådda. Innan vi åkte ut så hämtade vi dock vår trimmer och jag plockade även med häcksaxen. Just in case. 

Väl på plats så började vi snart vid vår dunge och mammas gamla trimmer är riktigt bra förutom att jag hade problem med glappkontakt så man höll på att bli galen. Till slut blir det bara värre och värre och jag hittade som tur var en annan sladd som fungerade men snart nog så är trimmertråden slut... Ajdå! Jag tar fram häcksaxen och den fungerade bättre än väntat men det är en klart dålig arbetsställning då det skall jämnas längs marken. Till slut så krampar det lite varstans och det blir kortare och kortare arbetspass. 

Mitt i allt får vi välbehövlig vila och det är vännerna Rosie och Tomas som kommer förbi med lite kaffe. 

Lunch efter det (!) och vilken lunch sen! Eftersom jag har problem med både laktos och vitlök så får jag lite eget och när jag frågar efter något som inte gör det så torrt så går en matkvinna iväg och kommer efter ett tag tillbaka med något som ser ut som ett stort skämt. Det är massvis med bearneisesås över hela tallriken. Jag ser säkert lite chockad ut men tar tallriken och går och sätter mig. Vi blir lite fundersamma om hon var irriterad eller om hon hade noll koll. Jag lånar en kaffekopp och slevar i smyg över så det i alla fall går att äta. Hela koppen är proppfylld och som tur var så var det ingen i närheten. Det som blev kvar räckte och blev över. Sås det så!

Sen ett sista ryck innan vi var nöjda och nu ville Ullis upp till stan för att kolla odlingslådor. 

Vi åker runt och det verkar svårare än hon trott. Till slut bestämmer vi oss för en rätt dyr modell men vi tar bara en. Den skall kosta 1300 kronor men jag tycker att vi kör på den. Den borde hålla i många år. Väl i kassan så går den in för 800 kronor och vi avbryter köpet och springer och hämtar en till. Pust! Vi borde tagit vagnen och nu är det tre minuter innan de stänger. Det var för övrigt på Bauhaus. Mitt i själva köpet så skall visst köpet kontrolleras och vi blir oroliga att det trots allt är fel men vi släpps bara igenom. Skumt att det står två priser. 

Vi stannar och äter lite på Burger King och ser en glassbil backa tillbaka på motorvägsuppfarten, han hade visst lite bråttom. 

Väl hemma så blir det lite film och mys. Känns det igen? :-)

Jag fick förresten jobba fram lite inför veckans kommande teorilektioner då det inte var klart. Tror jag fick till det bra. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards